Kızlar benim tansiyonum hep 13 7 13 8 falan burda gördüm ki bazı durumlarda alabiliyolarmış bebeği tansiyon dan ötürü 33+6 oldum bu arada siz tansiyon yüzünden nasıl doğum yaptınız kaç haftalıktı kilosu vs nasıldı
Tansiyon
Melliisaa benm ilk gebeligim 13-8 olarakti tansiyonun ebe dr yuksek diyordu fakat gebelkten oncede 12-5 flandi hep yani beni etkilememisti, 40 haftalik dogm yaptm cok sukur sorun olmadi. Suan ikinci hamileligim bunda da 12-8 olarak devam ediyor tuzlu,hamur isi, beyaz ekmek tuketmiyorm fakat yinede sabah aksam yemekten snra flan hep ayni😂 hatta bazen limonlu su iciyorm o dusuruyor bu zamanda elim ayagim tutmuyo bi gozum karariyo dr da normal dedi artik
Melliisaa 14 15 Günde 3 kez tansiyon ilacı almama rağmen 31 +1 iz 37 ye kadar bekleticez çok sıkıntılı bir durum olmaz ise
Melliisaa 13/7 13/8 bunlar normal yani tansiyonunuz bu şekilde ilerlerse hemen acil olarak doğuma almazlar 15 16 falan olduğunda Allah korusun doğuma alıyorlar oda ilaca rağmen tansiyonu dusuremezlerse sen tansiyon takibini yap doktoruna durumu bildir sıkıntı olmaz inşallah
Yasminnnnn doktorlarla konuştuğumuzda ne ilacı başlayacak kadar yüksek ne de normal diyebileceğimiz kadar güzel bir tansiyon diyorlar hemşireler aynı şekilde hem korkutuyorlar hem de anlamadım neyse bekleyelim bakalım
Melliisaa Sen stres yapma daha çok etkiler bol bol dinlen