sutlukahve_ Az önce çok çok silik çıktı kamerada çıkmıyor bile 2-3 dakikada gördüm kuruma çizgisi olamaz degilmj
busrax_ sutlukahve_ yaa inşallah çift çizgidir. Aynı zamanda kürtaj olmuştuk rabbim hayırlısını versin
Merve1414 sutlukahve_ ben adetime 2 gün varken kaset dmtedt yapmıştım 1 dk içinde 2. Çizgi hafif silikti enen kan vermeye gittim kanda 400 kusurlu bişi çıkmıştı şimdi 37+4 oldum bence kan verin ben acilden vermiştim
sutlukahve_ Ebruyi Mihriimah Sibel_yay_46 Nurbanusancak busrax_ Kubraakgn0 Menzil Mervepera AlyaBeren Lumlum Merve1414 Zeyneptekin1 Fekf Sendenbanakalan Cansu777 Durunun_kardesi Kızlar ben test yaptım atıyorum resmini
sutlukahve_ Mihriimah busrax_ Kubraakgn0 Menzil Mervepera AlyaBeren Lumlum Merve1414 Nurbanusancak Zeyneptekin1 Fekf ferideakts Cansu777 Sendenbanakalan Kızlar eşime 2 tane al demiştim çıkmazsa birini yarın fln yaparım diye ama eczanede sadece 1 tane kalmış o yüzden daha net olması için sabah ilk idrarla yapcam ❤️
Mihriimah sutlukahve_ erken gebelikmi yaptığın test. Foto yüklesene belki görürüz . Eczane açılınca normal testte al istersen ya
Mihriimah sutlukahve_ yani bilemedim testler çok yanıltıyor erken gebeliği burda harcama bence normal test al bikaç tane onları yap
Mihriimah sutlukahve_ gözüküyor canım aslındaa heveslendirmek istemem ama 🥰 bitane daha yap bugün bence yine çıkarsa sağlık ocağına gidersin direkt
Mihriimah sutlukahve_ bundada gözüküyor ama ilk fotoda daha belli. Erken gebelik testini harcama bişey yoksa diye düşündüm ama istersen yap şimdi siliklik çıkarsa kan verirsin hemen bugün
Kubraakgn0 sutlukahve_ Canım bende görüyorum hayırlı olsun benimde ilk böyleydi akşama yaptığımda daha da belirginleşti bi sağlık ocagına gidip kan ver en iyisi daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor inşallah sağ salim alırsın kucagına ❤️🥹
sutlukahve_ Sibel_yay_46 sabah ilk idrarla yaptım hatta fotoğrafını da attım gördünüz mü bilmiyorum ama
Nurbanusancak sutlukahve_ ilk fotoğrafta çizgi görünüyor, kasetlerde daha silik görünüyor diye biliyorum. Bence gebelik var. 🙈