Kızlar hayırlı sabahlar🌸 38+0 Ken bugün rutin kontrole geldim. Nstde sancılarım çıkınca gözlem altına aldılar. Serum aldım ama bir türlü sancılar dinmeyince acilen apar topar ameliyata aldılar. Önceki doğumum da sezeryandi zaten. İlk doğumum özel hastaneydi. Ama inanın asla ve asla özelden farkı yoktu bugünkü dogumumun maşallah😍 anestezi doktoru olsun, diğer doktorlar ve hemşireler olsun. O kadar gırgır şamata ve sevecen merhametli yaklaşımları vardı ki inanamadim. O kadar güzel konuşup sakinlestiriyorlardi ki bir an özel hastanede miyim diye sormadım değil. Şükürler olsun 3. Yürüyüşü yaptım. Gebelik şekerim vardı ama çok şükür bebeği etkilememis. İkinci oğlum oldu. Darısı tüm anne olmak isteyen ve bebeğini sabırla, sevgiyle bekleyen annelerin başına İnşallah 🥰 hepiniz için bol bol dua ve sevgilerle. Sormak istediğiniz ne varsa cevaplarım seve seve♥️

limonvari öncelikle geçmiş olsun bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün ♥️ sezeryana girmeden önce epidural mi genel anestezi mi diye tercihi size mi bıraktılar onlar prosedür neyse onu mu uyguladılar ? Bide kontrolde çok gergin doktorlarla karşılaştım. Sizde kontrollerde öyle bi durumla karşılaşmış mıydınız ? Ameliyatta da öyle olurlar diye çekiniyorum. Karnınıza bastırdılar mı kum torbası mı koydular? Sonda veya diren taktılar mı ? Çok soru sordum kusura bakmayın 💐

Asd123asd çok teşekkür ederim Allah razı olsun,♥️tabiki sordular ve ikisini anlattılar. Spinali önerdiler ben de kabul ettim zaten ilki de öyleydi. Ben perinatoloji takipliydim Özge hocaya çok çok şahane bir doktordu. Tabiki kontrollerde eskiden kadın doğumda ters doktorlara denk geldim 😑 gebelik şekeri çıkınca Özge hanıma geçtim. Sondayi ameliyata girmeden uyusturmadam taktılar ama sinek ısırığı gibi bir şey. Hiç hiç acımadı. Karnıma evet bastirdilar ve kum torbası koydular ikisi de çok korkulan bir şey gibi ama saniyelik sürüyor acısı hiç korkmayın gerçekten 🌸🥰diren de takıldı pis kan aksın diye🌸 ameliyatta gerçekten o kadar sahanelerdi ki Allah’ım binlerce kez razı olsun nasıl dua ettiysem çok şükür hepsi birbirinden pırlanta insanlardı🥰

limonvari peki diren ve sondayı ne zaman çıkardılar hala uyuşukken mi yoksa uyuşukluk geçince mi ? Benim en çok korktuğum şey bu ikisi 🥺

limonvari Hayırlı olsun çok sevindim acaba ameliyat esnasında herhangi bir ağrı hissettiniz mi? Bir de pek sorulmaz belki ama sütünüz geldi mi? Açıkçası ikisinden de çok çekiniyorum. 🥹🐣 Son 10 günüm kaldı, umarım bende sağlıkla kucağıma alabilirim. Sevgiler,

Asd123asd akşam 8.45 de çıktım ameliyattan. Yarım saat oldu sonda çıkalı🥰 diren halen takılı. İnanın dediğim gibi ne çıkarırken ne takarken zerre ağrı yok. Ufacık bir yanma gibi bir sizi oluyor hepsi bu. O da saniyelik zaten. Asla gözünüzü korkutmayin. Ferah olun inanin her şey çok daha güzel ilerliyor. ♥️

gizemvatanseverbal Allah razı olsun ♥️🥰 inşallah sağ salim kavuştursun Rabbim sizi de🌸 çok şükür geldi inşallah yetiyordur 🙈 bestlak damla kullandim hemen doğumdan sonra. Ameliyat esnasında hiç mi hiç ağrı hissetmedim sadece çekiştirirsiniz ya bir şeyi ağrı sizi duymazsiniz ama heh tam öyle oldu😅 zaten benimle sohbet ederlerken 5 dk içinde bebek çıkmış sok oldum🙈

limonvari çok teşekkür ederim Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinizede sizede çok motive ettiniz ♥️🥰

limonvari gözünüz Aydın sağlıkla büyütün inşallah 🌸 bende orada normal doğum düşünüyorum 37 haftadayım servis kısmı nasıldı peki odalar çift kişilik sanırım

Amineasya evet odalar çift kişilik 🌸 allah razı olsun ♥️ odalar küçük ama temiz güzel.

limonvari ayy amiin sizinde çok güzel bir ömrünüz olsun sağlık huzur içinde 🥰😘

19 gün sonra

Kontrollerini oraya gtmedim acaba alirlarmi doğuma? 🥲