Kızlar bugün kontrole gittim 15 haftalığım doktor kafasındaki su fazla gibi geldi bana ama stres yapma şimdilik 21. Haftada ortaya çıkar bunlar şimdi ben gördüm söyledim takipçisi ol dedi başına böyle gelen varmi kızlar içime kurt düştü sonradan düzelen var mı aranızda
Kafada fazla su
Maraffguler 21. Haftada lateral ventrikül denilen su kesecikleri tam sınırda çıktı bizde 2 hafta sonra tekrar gittik ve büyüme küçülme olmamış doktor takipli devam edelim dendi 34.haftamda tamamen yok olduğunu söyledi doktorum. Bende kendimi çok yıpratır üzülmüştüm ama gönlünü ferah tut stres bebeğe çok zararlı
Julide92 ay canım benim sağol moral oldu inşallah Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın içim rahatladı biraz endişelendim tabii
Maraffguler ferah tut gönlünü seni en iyi ben anlarım 2 hafta zehir ettim Kendime.
Maraffguler merhaba aynı durum şuan benimde var 24 haftalık kontrolde doktor sınıra yaklaşmış 2 hafatada bir takip edelim dedi kaç gündür ne yediğimi ne içtiğimi biliyorum ilk gebelik fazla bilgi sahibi olmadığımdan tedirgin olmamak elde değil, Allah’ a bol bol dua ediyorum 😔
Julide92 inşallah iyi olur canım sağol sana da geçmiş olsun çok
nkarahan hayırlısı olsun canım hepimiz için ya insan tedirgin oluyor benimki 15 haftalik daha ama 21 haftada net belli olur dedi
Canım bizede aynısını dediler valla şimdi 35 haftalığız herşey yoluna girdi kendiliğinden bizde korkmuştuk hatta sevk yazdı başka hastaneye acil bakılmalı diye bekledik bizde belki düzelir diye çok şükür öyle oldu içini ferah tut bekle sende bakalım zaten bişey olduğunu tespit edilse dahi çocuk doğmadan bişey yapmıyorlar Allah büyük biraz büyüsün bekle
Maraffguler çok teşekkür ederim 🙏
DenizSs-5 inşallah canım sağol sizede çok geçmiş olsun