Merhabalar uyku tutmadıkça isim araştırması yapıyorum farklı fikirler gelir mi diye ilk oğlum Alpay ikinci Poyraz düşünüyorduk en baştan beri ama anlamı iyi değil diye alternatifler araştryoruz ama içime sinmiyor başka isimlerde neden aceba bilmiyorm

Khrmnnn Alpay’a uygun Akay olabilir ☺️ Sağlıkla gelsin inşallah

Khrmnnn
    Ay sizde benim gibisiniz..Biz oldu olası hep bı oğlumuz olursa adını Poyraz koyucaz diye niyetlenmistik..çevreden o kadar olumsuz yorumlar aldimki işte ismin soguklugu çocuğa yansiyo çok aşırı yaramaz oluyolar..Bende yinede diğer isimlere baksamda aklım hep Poyraz da vazgecemiyorum o isimden diğer isimleri begenemiyorum

BirAskMasali1323 aynen ya bende öyleyim eşimle bende öyle demiştik bir oğlumuz daha olursa poyraz olsun diye sonra olumsuzluk duya duya ki tmm anlamı evet iyi değil de napalm bence tarz hoş isim söylenişi güzel seviyorum ama bence her çocuk kendine özel ismin anlamını taşıdığına inanırım ama sadece öyle diye yaramaz soğuk olcak diye bir şey yk başka isimdeki çocuklr yaramaz değil mi mesela işte sadece isim değil etkilyen bir çok faktör var ben hala poyraz olarak düşünüyorum da vazgeçersek içimde bu kalır gibi o daha kötü ☺️

Khrmnnn
        Bende erkek olursa Poyraz Ege yada Poyraz Aren koyarım bende vazgeçemiyorum o isimden🥰farklı bı aurası var gibi..Evet kesinlikle katılıyorum size şimdi akıllı çocuk mu var yüzde 95 i şımarık ve yaramaz isimden çok yetiştirme tarzı çevre ayriyeten öncelik genlerden kaynaklı yani bize dayaniyo eşimiz yada biz küçükken çok yaramaz isek veya başka karakterlerde olabilir çocukta öyle oluyo ama insanalrimiz bunu isime yoruyo yoktur demiyorum elbet vardır etkisi ama dediğim gibi
        Birde misal benim annemlerde ben yeni dogdugumda adımı Edanur koymuslar 2 yaşa kadar Edanur muş ama çok agliyomusum gece gündüz çevre demiş ismini degistirin aglamasi durur😂bizimkilerde gitmiş değişmiş Sinem yapmışlar ama yine aynı tas aynı hamam hicbisey değişmemiş 😂😂yine gece gündüz ağlamaya devam etmişim öyle yani

BirAskMasali1323

BirAskMasali1323 edanur ağlamakla ne ilgisi var işte insanlar çok bilmiş bende dedignz gibi az çokta olsa isimler anlamını taşır inanırım buna ama poyraz hareketli enerjik olabilir güzel bir özellik yaramazlk her çocukta olur zaten olmayan da uysal yetişme tarzı dedngz gibi bende oğlumdan çok memnunum Alpay ismi olan poyraz da şimdiden hareketli belli karnmda çok fazla enerjik ama sırf isme yoramayız bunu ben iki isim sevmyorm Yksa ikili olunca herkes başka diyor ama bence de içimize ne sinerse onu kpyalım zaten başka da sinmiyor Kayra dediler o da bilemiyorum yani poyraza tercih etmem galiba 😂

Khrmnnn
            Aynen öyle canım 🥰Bende Atlas veya Ahlas,Buğra ve Poyraz arasındayım benimde büyük ihtimal tercihim Poyraz’dan yana olur 💙

BirAskMasali1323 bencede aralarında poyraz daha hoş gibi çünkü bende bütün seçenekleri düşündüm en hoşuma gideni poyrazdan yana kısmet bakalm ☺️🥰sağlıkla gelsinler de inşallah

Khrmnnn
                Amin canım sağlıkla sihhatle kucağımiza alalım inşallah isimleriyle buyusunler 🥰🤍