balasininanasi Emel_11 Aminn inşallah 🤲🏻🌸 Evet çoğu kişi 2. daha kolay diyo. Bakalım inşallah öyle olur. Valla ben hiç ıkınmadım çatala çıkarır çıkarmaz direk kesi attı ebe 🤷🏻♀️ Belkide gerek yoktu, atmasaydı diye düşünüyorum bazen
Emel_11 balasininanasi Allah ebelerin iyisini ve anlayışlı olanını çıkarsın karşımıza cidden inşallah 2.doğumun çok çok kolay geçer
balasininanasi Eceliza3434 Suni sancı banada vermişlerdi ilk doğumda. Ama benim kendi sancım artı açıklığım da vardı. Fitili hiç duymadım daha önce. Allah darda koymasın kolay kurtarsın inşallah sizide 🤲🏻🤲🏻 Kemik eğriyse ilk doğum nasıl olmuş enteresan. İlk çatı muayenesinde farketmemişler mi
Eceliza3434 balasininanasi ilk catim hic olmadi 36+6 da kendiliginden geldi bebis su sanci ama simdi 37+2 deym ilk defa cagi muayene oldum suan ne sanci ne su hic bisey yok kafasida henüz tam inmemis yani bugün biraz okudum suyunu yirtcak suni sanci fitille sonra oksitosin serumla azar azar verilcek doz doz felan baya korktum ama normal dogumda cok rahat oluyor bitince oldu bitti diye kalkiyorsun sezeryan daha beter diye hayal ediyorum…
balasininanasi Emel_11 Ayy çok teşekkür ederim çok sağolun 💕💕 İnşallah Allah bütün hamileleri kolay kurtarsın 🤲🏻
balasininanasi Eceliza3434 Yani evet katılıyorum doğuruyosun kurtuluyosun normal tabiki daha iyi adı üstünde normal. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kolay kurtulursunuz Kendinizi korkutmayın bence 🙏🏻
Serifeeenida Eceliza3434 sanırım benimde haftaya çarşambaya kadar gelmez ise doktor suni verecek çünkü 41 artık son dedi Çarşamba 41 bitiyo umarım kendi sancım gelir o güne kadar ilk oğlumda 41+3 de doğmuştu
balasininanasi Serifeeenida Ayy Allahım ben 39 oldum duramıyorum yerimde 😭 Allah yardımcınız olsun inşallah suniye gerek kalmadan tez vakitte olur biter
Eceliza3434 balasininanasi söyle sancim gelse suyum gelsede fogum baslasa kendiliginden neler vermezdim ya