Atss0000 Evet zorunlu kürtajda bile istediler eşimden imza.
Allah kalbinize ferahlık versin.

Atss0000 bizden istemediler eşim yanımda beraber karar vermiştik kalpleri durduğu için zorunluydu

Şimdi bilen birisine danıştım eş onayı gerekiyor muş

Evremo Hayir bu dediğiniz imam nikahlı kadınlar için geçerli.
        Nüfus planlaması maddelerini açıp okuyabilirsiniz.Kisi evli ise eşinin rızası ve onayı gerekmektedir(yasal yolla oluyorsa kürtajı)
        Ben 7. Haftada kürtaj oldum mecburi,eşimi şehir dışından getirttiler o gelmeden yapmadılar.

Pamuk zorunlu kürtaj oldum eşimden imza almadılar 😱

Atss0000 bebeğin bi sorunu sıkıntısı varsa zaten zorunlu kürtaja girer eşe gerek kalmaz fakat isteğe bağlı bi kürtaj ise evet eşimizin de onayı gerekiyor

qusel Bilmiyorum yasak dediler.Esim taa başka şehirden geldi🙄

Atss0000 devlette belki sarttir ama özel klinikte şart olacağıni sanmıyorum hatta boşanma davası falan açarsanız eğer istemezler bence

Atss0000 bosanma davasi acip ozel de doktora durumunuzu anlatirsiniz yardimci olurlar

Atss0000 benim heyet raporu ile sonlanma kararı verildiği halde eşimin imzası da istendi o yüzden zorunlu diye düşünüyorum ama benim 16 haftalıktı tüpleri bağlatma zamanı da eş imzası onayı gerekli oluyor çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun

Pamuk ayy bende yasak diye biliyorum ama zorunluda bilgim yoktu onlarda sormadı hiç bişey şuan şok oldum gercekten