Kızlar merhaba. 16 mayısta ikinci sezaryenimi oldum. İki kızımda da spinal anestezi ile sezaryen oldum. İlkinde hiç böyle bir problemim olmadı ama bu sezaryenimde bel ağrım kaldı. Resmen şuan belim tutuk. Böyle bir şey yaşayan var mı daha doğrusu çözümü var mı bu süreçte hızlı bir şekilde. 🙈🙈🙈

mervemurat16 yani bu durum spinal azesteziye mi bağlı yoksa ağrıdan acıdan çok kasılmakla mı ilgili hiç anlamadım. Ama dikişlerimin acısını unuttum belimin ağrısından o dereceyim şuan 😔😔

1ayzaannesi narkoz etsiki canım o bnde de baş ağrısı olmustu ama emin ol baş ağrısı daha kötü sabret zamanla gececek dua et bol bol yürü oturma fazla

1ayzaannesi

Sıcak tutman lazım benim ilk doğumda vurdurdum mesela kışın ağrı girip çıkar yazın bişey yok

zumraninannesii ay doğrudur ya migrenim var benim normalde migren atağı bile çekilesi dert değil. Bunu düşünemiyorum bile 🤦🏽‍♀️baş ağrım hiç olmadı bol bol da kahve içtim ama belim beni mahvetti ya 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️😔😔

1ayzaannesi anestezi iğnesi vurulurken başınızı oynattınız mı ,ayak uyuşukluklıgunuz geçene kadar ayaklarınız kımıldattınız mı anestezi uzmanı ondan dolayı olduğunu söyledi

Benimde vardı yürüşle sporla geçti yoksa kitlenip kalıyodum 6. Ayımdan sonra diyet yapıp spora başladım sadce yürp öle geçti

1ayzaannesi valla bende ilk doğumumda spinal olmuştum ve nerdeyse 2 ay topal gezdim sağ bacağımın üstüne basamamıştım şimdi ikinciye hamileyim nasıl doğum yapcam diye düşünüyorum sırf bu ağrılar yüzüne

Latifeunalsoydan ay iğne vurulurken başımı oynattım mı hiç hatırlamıyorum 😔 uyuşukluk geçene kadar da o kadar da ayaklarımı oynatmadım aslında 😔

1ayzaannesi

Yani ben 6 sene önce doğum yaptım kışları aynı bel ağrım var gecmio şimdi yine hamileyim mecbur o iğneyi olmam lazm ağrı hissetmek istemiyorum çünkü

Of sormayın ya sanki çocuk belimden çıktı 😁hala dik duramiyorum