Denizz_ kesinlikle philips al aşırı memnunum. Bana dyson biraz pahalı geldi
Dyson dışında önerebileceğiniz dik süpürge var mı
tugcesakzci boschu genel olarak araştırdım memnun olan çok bende Bosch’un çekim gücü güzel ama fiyatı uygun olanı araştırdım çekim gücünden memnun olanda var olmayan da
Ahsennesli dysonu kesin oğlum kırar çok üzülürüm bi tane daha oğlan geliyor evde kırmadık elektronik eşya kalmadı çok yaramaz kırılınca içim çok acımasın diyorum😀
Philips speed pro max
tugcesakzci Samsung 75 ve Bosch arasında kaldım hangisi sizce
Denizz_ Bosch’un şöyle güzel bi özelliği var herkes bilmez onu. Uygun fiyatlısını alıp batarya amperini yükseltebiliyorsun. 4 amper bi batarya taksan canavar olur o süpürge. Çünkü bataryası matkap bataryası çok kolay bulunuyor
yildirimss bosch kesinlikle samsung kolay arıza veriyor
Servise çok çıkıyordu cihazları
Denizz_ Philips xc8049/01
Kesinlikle bu modeli öneririm. Dyson dan son anda vazgeçtim bende evde bunun dışında 2 süpürgem bar kablolu. Kızım olduğu için el altında pratik olsun hemen pratik süpüreyim mantığıyla kablosuz süpürge arayışındaydım. O kadar çok araştırdım ki, gereksiz pahalı olmasın çok özellikli olmasına gerek yok el altı mantığı düşünüyorum diye araştırdıkça ucuz modellerde asla memnun kalmadım, bir çoğu şarjlı gırgır gibiydi parasının ederi kadar çekim güçleri yoktu. Bu modelin alt modeli kırmızı olanı almaya gittim ama orda karar değiştirip bunu aldım çok çok memnunum. Bunu aldıktan sonra kablolu süpürgemi hiç açmadım sayılır
Denizz_ yani ben en düşük bütçeli lerden birini önerim Fantom magic 3000wolt kullanıyorum çok memnunum fiyatida baya uygun benim için çok rahat oluyor çekişi çok iyi süpürge başlığı tekerlekli parçaları kolay ayrılıyor benim için fiyat performans olarak çok iyi neredeyse bir yıldır kullanıyorum anneme ve kayinvalidemede aldım onlarda çok beğendi
yildirimss jet75 e sanırım dediğiniz. Ben ya bunu ya da philipsin kırımızı klan modeli ikisinden birinin komaya niyet ederek gittim gönlüm Philips’ten yanaydı. Mediamarltteki çalışan sağolsun çok yardımcı oldu her ikisini aynı anda denedik her türlü tozlar döktü önüme falan:) Samsung bi tık düşük geldi bana çekimi bir de süpürürken akımı kolay değil Philips akıyo. Ama sonra bende yine Philips aldım ama başka model. Bosch dikey süpürge hiç denemedim bilmiyorum ama Philips gerçekten çok güzel benim kablolu süpürgem de Philips çok memnunum ikisinden de
Denizz_ ya evet biraz ağır. Ama dyson daha ağır mesela. Ama daha hafif sadece bir marka vardı onda altus’tu. Onu da önerebilirim mağazada denedim güzeldi. Genelde hepsi ağır
Denizz_ kesinlikle bosch🥰 mükemmel süpürge bir yıldır kullanıyorum. Bir de çift bataryalı.
Busragokhan0911 hangi modeli acaba ☺️