Esraagunes pkos belirtileri var mıydı ? Yumurtlama gününüzde mi denemiştiniz? Ovülasyon testi kullandınız mı
PKOSLU OLANLAR BAKAR MISINIZ
- Düzenlendi
Buseeeee66 adetim her ay olurdu çok nadir 2 ay falan atlardı yılda 1 kere falan. ama genellikle her ay adet olurdum fakat adet döngüm uzundu. 34 35 günde bi adet olurdum. Ama bunu normal görüyordum sonuçta regl oluyordum düzenli . Pcos belirtilerim varmış aslında ama bende haşimato var onla belirtileri aynı zaten haşimato pcosa da sebep olabiliyormuş o yüzden benim hiç aklıma gelmemişti pcos olduğum
Buseeeee66 evet kullandım trendyoldan almıştım adetim bittiği birinci gün yumurtlama göstermişti ama ben 6. Ayımda kaldım hamile 6 ay boyunca adet bittiğinde ilk 15 gün 1 gün yapıp 1 gün yapmadık öylelikle oldu adetim bu arada düzensizdi
Buseeeee66 denemekten zarar gelmez kuzum bir de öyle dene bu pcosunda seviyeleri falan oluyor sanırım benimde düzensizdi ve gittiğim bi doktor pcos olduğumu söyledi sonra bi prof a gittim hayır sen pcos değilsin dedi ama ovülasyon testi denedim 4 ay kadar ve bende de hep 2-3 günde bir pik gösteriyordu hangisi yumurtlama bilemiyordum lh hormonu yüksekliği olabiliyormuş bazı pcoslarda.. hamile kaldığım ay ovülasyon testi kullanamamıştım covid olduk karantina falan derken test alamadım ama hamile kalmışım ve gittiğim doktorum bana ilk gebelik muayenemde bakıp sende pcos varmış dedi benim gibi lh sorunun olmazsa gayet yumurtlama gününü yakalayabilirsin inşallah Rabbim gönlüne göre nasip eder tez zamanda 🌺
Buseeeee66 ama Şuan doktor yumurtalıklarıma baktı özellikle pcosum var demiştim yumurtan temiz demişti birde adet olmayı beklerken soğan suyuna başladım o sırada hamileymişim ama ben 15 gün kullandım soğan suyunu
Bihterrr Benim adetim düzensiz ve 5 ay adet olmadığım bile olmuştur .
Hormon testi yapıldı normal çıktı . Hayırlısı ile bende hamile kalırım umarım 🙏 takviye kullanıyorum bide doktor duphaston verdi onu kullanıp kontrole gideceğim
Esraagunes hamile olduğumu öğrenince bıraktım çünkü düşüğe sebep oluyormuş
Buseeeee66 canım Allah gönlüne göre versin inşallah sanada nasip etsin bizede kucağımıza almayı nasip etsin ❤️ birde soğan suyunu dene istersen çevremde çok deneyip hamile kalan varmış
Niloyaaaaa çok teşekkür ederimm 🥰🥰 umarımmm hayırlısı ile hamiş olurum bende . Testle birlikte bakacağım duruma
Esraagunes aminnn inşallah 🙏
Deneyeceğim teşekkür ederim 😍😍
Buseeeee66 ben kendim tedavi görmediğim için hiç bilgim yok canım ya ama iş yerinde çalıştığım bi kızda var onun hiç düzeni yok önce adetini düzene sokmaya çalışıyordu ama o çok uğraşmadı sadece biraz kilo verdi ilaç falan kullanmadı sonra bıraktı. Başka da hiç bilgim yok 🤷🏻♀️ inşallah seni üzmeden biran önce sağlıkla gelir bebişin 🙏
Buseeeee66 3 hamileliğim de ovülasyon ile gerçekleşti. Yumurtlama zamanlarım farklı olduğu için takip edemiyordum ve hamile kalamıyordum. Hepsinde ovülasyon yaptığım ay hamile kaldım
Bihterrr teşekkür ederim 🙏 inşallah 🙏
Buseeeee66 denemekten birşey kaybetmezsin bende herkes yap iç diyordu yapmıyordum aman dedim deneyem ne kaybedicem bu arada tarifi nefis yemek uygulamasında var bir doktorun tarihi oradan yap canım şimdiden hayırlı olsun
Alone ayy çok güzel moral oldu bana
Buseeeee66 inşallah canım benim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin güzel haberlerle gel 🥰
Niloyaaaaa lh sorununuz varsa çatlama sorununuzda vardır dimi
Buseeeee66 Haklısınız deneyin 👏