Dns çok teşekkür ederim ☺️ ebeler genel anlamda iyiydi sadece ilk yatış yapıldığında açılmam çok azdı orda biraz umutsuz konuştu işte 24 saat sürebilir sezaryene dönebilir vs gibi orda biraz beni korkurttu onun dışında iyilerdi yardımcı oldular ne zaman çağırsam geldi zaten ldrp odası olduğu için her hastanın kendi ebesi ve hemşiresi oluyor sürekli farklı kişiler gelmiyor yani onun dışında Necla hanım gerçekçi bir kadın boş umut vermiyor diyebilirim ben doğuma girmeden önce çok korkuyordum nasıl olacak vs diye sorduğumda tim zorluklarını anlattı instagramda ki gibi ağrısız sızısız doğum hayalin varsa hiç normal doğum düşünme doğum zor bir süreç annelik zor birşey doğum doğum anında çisini de kakanı da yapacaksın bunlar olan şeyler demişti daha çok korkmuştum 😂 o an insan avutulmak istiyor ama doğuma girince anladım ki dediği herşey doğruymuş aslında istemeden de olsa doğuma hazırlamışım kendimi. Doğum anında da gayet iyiydi sonrası için 1 gün daha hastanede kalmamı istedi kontrol amaçlı hastane bunun için 4000 tl ekstra ücret talep ediyor normalde bana gelmeden muhasebeye gidip onu almamalarını söylemiş oda ince bi davranıştı bence