gokceekus17 Birannebloguu çok sevindim giden birinden yorum almak istiyordum bende çok teşekkür ederim 🌸 bende kendisinde doğum yapmayı düşünüyorum haftam ileri o yüzden iyi bir doktora gitmek istiyorum. Doğumunuz nasıl geçti acaba bir de telefon numarasını paylaşıyor mu acil durumlarda iletişim kurmak için.
littlechick gokceekus17 ben gidiyordum çok memnundum kendisinden çok tatlı ilgili bir doktor. Şuan başka sebepten farklı bir hastanede yatıyorum ama hala mesaj atar sorar bana durumumu sağolsun. Çok seviyorum kendisini
gokceekus17 littlechick geçmiş olsun 🌸 teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için. Bende çarşamba gideceğim kendisine gidenlerden fikir almak istedim
gokceekus17 damladahil Necla hanım için ücret sordum ben telefonda 1 hafta önce. Normal doğum 16.500 sezeryan 24.500 keyfi sezeryan 42.500. Bu şekilde fiyat verdiler bana
Masym34 gokceekus17 şuan yok paylaşmadı bende sormadım ama acil bir durumda hastaneden beni ararlar dedi
Giiizem Birannebloguu muayene ücreti nekadar acaba güncel biliyomusunuz bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum
Aysenurayse Numarasını paylaşmıyor . Bir ay önce doğum yaptım çok ilgili çoğu şeyi sen sormadan söylüyor . Panik bir insan değil yaklaşımı çok güzel 🥰
gokceekus17 Aysenurayse teşekkür ederim bence kendisine gitmeye başladım. İlk randevu da çok memnun kaldım inşallah hep böyle devam eder 🌸
Mervebzl Bende 3-4aydır gidiyorum çok doktor değiştirdim ve bi tanıdığımın tavsiyesi üzerine Necla hocada kaldım çok güler yüzlü ve çok ilgili hiç kafada soru işareti bırakmıyor umarım doğumda iyi geçer
gokceekus17 Mervebzl bende kendisine gitmeye başladım. İlk randevumuz çok güzel geçti çok memnun kaldım inşallah böyle devam eder 🌸
isilaybestee gokceekus17 19 şubatta kendisi yaptırdı doğumunu o hastanedeki çoğu doktora gittim en memnun kaldığım Necla hanım oldu
gokceekus17 isilaybestee çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🌸gelmesine çok sevindim. sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah. Normal doğum mu yaptınız acaba