Buket__ Merii52 merhaba , hayırlı olsun . sağlıkla büyüsünler inşallah. Ben de 35+4 te çift yumurta ikizlerine gebeyim 🥰 bir de 4 yaşında oğlum var. Bizde doğuma az kaldı☺️
Buket__ Iremparlkc2 Bugün kontrolümüz var . Gün belirlenecek nasipse . Max bir haftamız kaldı galiba🥰
Iremparlkc2 Mrvylmz61 maşallah hayırlı olsun Allah sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin çok az bi vaktimiz kaldı biz günümüzü aldık bile bekliyoruz bi sıkıntı çıkmazsa😇
Merii52 Iremparlkc2 umarım sağlıkla sıhhatle doğar bebisler🥰🙏🏻 kaç haftalıkken alacaklar doğuma acaba
Merii52 Cnserdm sizde benim gibi daha yeni sayılırsınız iki hafta var aramızdaaa🙈 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım benim:)
Merii52 gzm_42 masallahh Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 çift yumurta mı tek yumurta mı olduğu belli mi acaba? Ve nasıl belli oluyor ben onu pek anlayamadım henüz
gzm_42 Merii52 doktor bana tek yumurta ikizleri dedi tek kesedeler sadece arada zar var ve tek plesantadan besleniyorlar canım 🥰
Taze Merii52 çift yumurta ikiz anesiyim 8 ay önce dünyaya getirdim sormak istediğiniz merak ettikleriniz varsa ✋
Merii52 Taze maşallah Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişlerinize🙏🏻 34 haftalık doğumda bi sorun oldu mu hastanede ne kadar kaldılar? Birde çift yumurta veya tek yumurta olduğunu ne zaman öğreniriz acaba:)
Merii52 Tansu15 teşekkür ederim🙏🏻 regl geciktikten sonra 4. Gün verdim ilk kanı 3300 çıktı beta. Yani hamileliğimin 4. Haftasına denk geliyor. Sonrasında 3 gün sonra tekrar verdim 13 bin küsürdü.
Buket__ Taze Buket__ sağlıkla büyütün inşallah. Kuvöz e girdiler mi? Biz de 36 haftalık olduk . Cuma ya da pazartesi doğuma giricez ☺️ çok heyecanlı be stresliyim