0-5 arası olması gerekirken 7 çıktı bende . Neyden kaynaklı oluyor acaba bilgisi olan doktora soramadım afalladım o an. Gebelik zehirlenmesi filan dedi dokyor ama aklım durdu sanki dinleyemedim o kelimesinden ak ta başına gelen beni aydınlatırsa çok sevinirim
Protein fazlalığı bilgisi olan başına gelen bakabilir mi??
Benimcanimoglum_55 İdrardami protein çıktı
Yasminnnnn c reaktif protein yazıyor neyde çıktı bilmiyorum
Yasminnnnn sizinde başınıza geldi öi
Benimcanimoglum_55 Evet ben ilk gebelgimde gebelik zehirlenmesi yaşadım idrarda protein olarak +++ pozitif görünüyordu tansiyon takibi yapıyormusunuz
Benimcanimoglum_55 merhaba c reaktif gebelik zehirlenmesimj oluyor sağlık ocağı gebe takibinde kan almıştı ben 17 çıkmış gebelik zehirlenmesimj yaşıyorum o zmn sağlık ocağı doktoru bisey demedi sadece idrar yolu enfeksiyonu var dedi eğer c resktif zehirlenmeyse hemn yarın ilk işim gitmek olucak
Benimcanimoglum_55 kaç haftaliksin canim
Benimcanimoglum_55 C reaktif protein kanda enfeksiyon var demek. İdrarda protein değerinize bakmanız gerekiyor sanırım .
Benimcanimoglum_55 crp kan değerindeki enfeksiyon yüksek çıkmış sizin gebelik zehirlenmesi için idrar tahlilinde protein yüksek çıkması gerekiyor farklı şeyler
Cansel11 yok merak etmeyin crp ve gebelik zehirlenmesi farklı crp kandaki enfeksiyonu gösteriyor gebelik zehirlenmesi için idrar tahlilinde protein pozitif görülüyor
Yasminnnnn kültür testi verdim çıkmadı sonucu daha onda mı çıkıyor bu dediğiniz doktor bişey demedi
Sedaduhaduru bu beyden kaynaklı oluyor kanda enfeksiyon mu var . İdrarımda da enfeksiyon çıktı çünkü
Sedaduhaduru idrar tahlilinde proteine nerden bakıyoruz acaba ?
Nuurylmaaz 23 haftalığım
Cansel11 ben de bilmiyorum inanın sizi de endişelendirdiysem kusura bakmayın
Benimcanimoglum_55 merhaba ben 34+ dan beri yaşıyorum,protein kaçağı,ödem ve tansiyon bütün belirtileriyle.5 günde 1 idrar veriyorum,2 saatte 1 gecede dahil tansiyon ölçümü yapıyoruz bugün 37+1 rahime uyarı verildi çarşamba gece yatış yapıcam vajinal fitille planlı normal doğum yapıcam,doğumu başlatıcaz.Bebek büyüdükçe plasenta büyüyor plasentayı beslemek isteyen damarlarımızda kaçak artıyor bunlar zaten tansiyon yapıyor bir yere patlıyor elinde sonunda o yüzden kontrollü ve planlı gitmekte fayda var ben doktoruma cok güvendiğim için,içim hep rahat öylede devam ediyor 💐
yeschef-13 protein kaçağı nasıl oluyor bana doktor protein fazlalığı var dedi. Tansiyonum filan normal ama
Benimcanimoglum_55 protein kaçağı ve protein fazlalığı aynı şey,tansiyon ilk aşamada olmuyor adım adım çıkıyor kaçak,ödem ve tansiyon şeklinde ilerliyor