Bugün doktora gittik 4+1′deyiz 2 gebeliğim ama bebek olması gereken yerin aşağısında dedi Cuma günü tahlil vermiştim 757 bugün 2100 çıktı 3 gün sonra yani . başına böyle bir şey gelen var mı Bebek yerleşir mi daha erken mi tecrübelerinizi bekliyorum kese görünüyor minik bir embriyo var dendi kese sağlıklıymış
10 gün sonra tekrar geleceksin dedi Başka da bir bilgi vermedi İlaç falan da yazmadı

Lütfen başına gelen varmı kanama olursa gel dedi sadece alttan muayene etti bide riskli değil mi

Canım stres yapma allahın izniyle yerleşir sen tek bir doktorun lafıyla canını sıkma farklı bir doktora git cihazı iyi olsun daha haftan çok erken stres yapma kendine tamammı

Konuyla alakasiz ama Benim degerlerim 4000 lerde 5+2oldum karın ultrasonunda gorunurmu bebek gitsem

edasaribek kese görünür bence bebek de ama kalp atışı için erken benim bile 4+3 embriyo var dedi

petunya55 bol bol istirahat et ayaklarının altına kırlent tarzı yüksek şeyler koyarak uzan ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma tabak vs almak gibi, bi süre sonra olması gereken yere gelir inşallah 🙏🏻

Nalinnn14 inşallah çok teşekkür ederim ama çalışıyorum aynı zamanda🥲işimde biraz yorucu çıkma şansımda yok napacağımı bilmiyorum:(

Bebeği nasıl görebildi 4 haftada sadece kese bile ultrsyonda 5 ncı haftafa fln görünüyor şaşırdım