Gizemzumra Haticeburak06 canım bende 39+3te dogum yaptım bir aksam böyle sancılarım oldu ve nişanım geldi hemen gitmedim sancılarım sıkılasıncs gittim 2 cm açıklık vardı eve gonderdiler sabah bidaha gel dediler ama sancım coktu . sabaha kadar cektim acıklık aynıydı suni verdiler acıklık ilerlemedi ve bu nedenden dolayı sezeryana alındım dayanamadım cünkü🥹 bende sancı hissetmeseydim kesinlikle normal doguma kadar beklerdimm
Haticeburak06 MomyAsli_ ay😂😂😂 son 1 hafta kaldı bende olmadı doktorumdan önümüzdeki hafta suni isteyeceğim
Hicret_11 Kizlar hiç sancı olmadan açilma olir mu ? Salı günü doktor 1 cm açılma var dedi ama sancım falan yok 3 Haziran sezeryan günüm bekler mi o zamanı ? Gurbetteyim ailem 2 sinde gelecek korkuyorum erken gelir diye ?
Momunddad Hicret_11 az bir baskı toplanmayla kasılmayla benimde acilmam oldu bir cmken üç cm oldu işte yavaş yavaş açılıyor ama dinlen ayakta beş dkdan fazla durma
Rynryn Sizce ben napıyım 35+2 çarşamba günü nişanım geldi ara ara gelmeye devam ediyo sancılarım zaten vardı bu gün bi tık daha fazla sürekli kasılıyo yatıp dinleneyim mi hareket mi edeyim 1 cm açıklık da vardı
Morrrr Haticeburak06 doğurdunmu kiz durum ne ay ben pazartesi gittim acilmam halaa 1 38 haftalık tik yokkk
Morrrr Haticeburak06 hayirlisi olsun günü vakti var demmekki daha çok ağrılarım var benim de ama yok sevdi yerini
Haticeburak06 Morrrr öyle valla bende hiç olmadığı kadar tuvalete gitmeye başladım 2 gündür hayırlısı..
Morrrr Momunddad benjm sancilarim 33 de başladı hic korkma hala da gelmeye niyeti yok 36 doldurur da inşallah bendr tedirgin olmuştum ama acilmam yoktu acilmam da 36+6 da soylemisti
Mine09 Bibis ben sezeryan istemedim bebek kanala girmisti ve karnimda daha cok kalirsa olebilir dedi doktorlar, suni sanci verilmesine ragmen 1 gun bekledik ve bi turlu gelmedi acil sezeryana alindim oyle.
Mine09 Bibis yani siz bilemezsiniz acil bir durumluk olup olmadigini bilip bilmeden yargilamayin, ben dogurmak istemedim ilk basta gelecek hafta gelirsen gec kalmis olabilirsin dedi doktor bu durumda ben bebegimin sagligini daha cok dusunmek zorundayim 👍🏻