Kızlar oğlum olucak çok mutluyum tabiki hiçbir zaman kız erkek bı şey düşünmedim bebeğim benim bebeğim erkek biyolojisinden anlamıyoruz kadınız bir garip hissediyorum aynı şeyi düşündünüz mü siz de onun ilgi alanları düşünme yapısı her şeyi benim bildiğimden başka olucak onunla beraber belki erkek kimyasını ogrenicem 😂 ama değişik geliyor şuan

tazeanneee123 kız hiçbisi yok erkeklerin aklı hep bir geriden geliyor kaç yasında olursa olsun 😂😂 zorlanmazsın sadece cok haraketliler kıza göre

tazeanneee123 19 aylık bir oğlum var ve çevremde hep kız bebek oluyordu erkek bebek bana çok yabancıydı nasıl olucak diye çok düşündüm ama gerçekten çok güzel bir şey gelip sarılması anne demesi özellikle kendisini benden başkasına hiç sevdirmiyor tabi Buda hoşuma gitmiyor değil 😂😂 Ama bir gerçek var kız çocukları gibi değil mesela kız çocukları kendini sevdiriyor kıyafetleri ile olsun konuşmaları olsun bir tık farklı oluyor kibarlar kısacası ve genel anlamda sakin oluyorlar 😂 Erkek çocukları kendini sevdirmekten öptürmekten falan çok hoşlanmıyor öyle sakin oyun oynamaktan da hoşlanmıyor bir saniye yerinde durmuyorlar sürekli hareket halinde tepeler tırmanmak en sevdiği şey 😂 sarılması bile koşup birden atlayarak oluyor 😂😂

Gzmmgzmm ay kesinlikle her şeyi düşünüyorum hani kızım olsa kendimden düşünüp anlayabilirim ama erkek olunca iş değişiyor ne yapicam hiç bilmiyorum şimdiden ergenligindeyim 😂😂

_ozlmm hahahah maşallah çok tatlı olucak biziim için de farklı bir deneyim olucak bı de çevremde gördüğüm kadarıyla en güzeli erkek bebek için anne hep bambaşka oluyor sanki aynı anlattiginiz gibi kızlar tabi daha babaci cilveli erkeklerse anneye düşkün oluyolar galiba 😂

tazeanneee123 Valla benim oğlum aslında çok babacı gece uykudan gözünü açar açmaz baba der geri uyur gündüz de gelene kadar sayıklar baba diye ama babası gelince asla yüzüne bakmıyor sürekli beni istiyor ben yanında oturayım istiyor babasının kucağında değil de benim kucağımda durmayı seçiyor ama benim kucağımdayken de sürekli baba diye sesleniyor sonra gülüp kaçmaya çalışıyor gitmiyor 😂

_ozlmm bence o anneci ama baba da üzülmesin diye ona da cilveleniyor akıllıymis kerata 😂😂😂

tazeanneee123 bende ikinci oglusumu bekliyorum 😂 bir suru araba markası ve dövüşçü karakterler öğrendim oglum 4yasina girecek😂büyüdükçe herhalde değişik şeyler öğrenecek gibiyim😂

tazeanneee123 ben ilk günden beri erkek hissettim erkek oldu. Daha iyi anneci olurlar ohh canım oğlum kimselere vermiycem onu😂😂

tazeanneee123 Bak bu yönden hiç düşünmemiştim çok mantıklı geldi 😂😂😂