• DoğumÖneri
  • Temmuz anneleri doğum çantanıza neler koyucaksınız?👶🏻🌞

Arenbade bende nasip olursa temmuzda kavuşacağım 🐣 henüz hazırlamadım ama aklımdakileri söyleyeyim
Anne için
Havlu
3 pijama takımı
Yelek
Çorap ( 2 kalın 2 ince)
2 adet alt çamaşır
2 adet emzirme sütyeni
3 adet atlet
Depend
Göğüs koruyucu
Göğüs pedi
Terlik
Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet
Bebek için
3 yedek takım
1 ebeye vermek için takım
Bebek bezi
Islak mendil
Pamuk (ben pamuk kullanmayı düşünüyorum ama yanımda olsun diye ıslak mendil de alacağım)
1 tane ince örgü battaniye
1 tane penye battaniye
1 tane müslin
Puset
Puset örtüsü

Ekstra olarak
Kapı süsü
Bebek yastığı (isimli)
Balon (süslemek için )
Şuan da aklımdakiler bunlar koydukca değişecektir 🥰

Melikebldz gümüş göğüs ucu koruyucuları internetten mi alıcaksın ben intte baktım baya pahalı ebebeğe de bakıcam bi ordan alıcam uygunsa ya da almicam sadece lansinoh göğğs ucu kremleri var onu almayı düşünüyorum temmuz okucağı için kalın battaniyeye ihtiyaç olur mu bebek için acaba onu da merak ediyorum 🤔

nivea baby nin setini almayı düşünüyorum bebeğim için alan varmı?

Edaacar-ozkan suanda da var aslında sıvı akıntı ama onu da emse olabiliyormus diye duydum🤔

Betuulll1 doğum çantası almadım kendi valizime koymayı planlıyorum bebeğimle kendi esyalarımı

Arenbade çok kalın değil ince yani terletmez zaten onu ilk cikinca sarmak için sonradan kullanmam yani göğüs kalkanı da bu e bebekte olandan aldım gümüş pahalı 🥲😁 silikon diyorlar sanırım .

Edaacar-ozkan krem ben almadım düşünmüyorum da doğal şeylere daha çok önem veriyorum buna da kayısı iyi geliyor . Herkesin kendi tercihi evet göğüs pompası da var onu unutmuşum 🥰

FATMA0334 10 parçaya yakın kıyafet alındı sağ olsun annen almış bir kaç parça da ben aldım çok sıcak olduğu için sürekli değiştirebilirim o yüzden yedekli aldım ne olur ne olmaz diye

Benim ilk bebeğim değil ve tecrübeliyim ne koyarsanız koyun bence biran önce hazırlayın ilk bebeğimin kimi bir tavsiye üzerine 23haftada hazırladım ve 24haftadam itibaren sürekli hastanede yattım doğumumu durdurdular 37haftada doğurdum erken hazırlamanın faydasını ozmn gördüm 32haftalik hamileyim şuan bi aksilik olmadı henüz ama cantami yine erkenden hazırladım.

Arenbade
      bebeğim için

• hastane çıkışı seti
      • 3 er tane tulum-şapka-eldiven-çorap-zıbın
        2 tane müslin battaniye
        1 tane normal battaniye
        15 tane bebek bezi
        Islak mendil
        Emzik
        Benim için
        2 takım önü düğmeli pijama
        1 tane elbise gecelik