Eceninanne sacmalamakizim bende 9 haftalık hamileyim bulantı yorgunluk uyuma ıstegı oyle gecıyor. 3. Gebelik benim . Bır kızım bır oglum var bakalım sımdı kı ne .
dudu-1 sacmalamakizim 12. Haftadayım en başından beri mide bulantılarım kusmalarım beni bitirdi garip garip hiç yemediğim şeyler aşeriyorum işkembe çorbası nasıl istedi canım tam 2 kase içtim normalde ağzıma sürdüğüm bişey değil 😄😄😄
sacmalamakizim dudu-1 Gebelik öyle bir şey işte sevdiğinden tiksindiriyor, sevmediğini aşertiyor 🤣 normalde kahvaltı da asla domates yemeyen ben şimdi domates müptelası oldum. 🤣
sacmalamakizim Happy-melek1997 İnşallah görürsün canım ben sata göre 8 haftalığım, 7+5 iken gittim tam 7 haftalık çikti ultrasonda bebiş de kalp atışı da duyuldu. 😊
sacmalamakizim bhtrolcay Ben genelde ekmek arası veya tost yiyorum ya, pilavdan tiksindim resmen normal yemek yiyesim gelmiyor, hatta çikolatayı çok seven birisiyim şuan hiç yiyesim yok. 🤣
Esraalbayrak sacmalamakizim bende aşırı şekilde cherry domates aşeriyorum ve yiyorum avuç avuç domates yiyorum
sacmalamakizim bhtrolcay Valla benim ilki kız ikinci erkek hissediyorum, ama kız olursa çok sevinicem ya, çünkü kız olursa kız kıza anlaşsınlar istiyorum, erkek olursa da sevinirim tabii iki meyveden de tatmış olurum. 😍
Belirsizz sacmalamakizim bende 8 haftalık 6 günlük:) bende şuana kadar 1 kilo almışım ama zor tutuyorum kendimi iştahım çok açıldı
Lalaydnn sacmalamakizim 7 haftalık hamileyim bende ilk gebeliğim aşırı koku hassasiyeti ve mide bulantısı var 🤦🏼♀️ umarım erken geçer
sacmalamakizim Lalaydnn Onlar çok kötü ya bizzat yaşamadım ama ufak ufak yaşıyorum biraz anlayabiliyorum seni. 😅
FatmaB_ emel16 benimde öyle oldu 5+2 de keseyi gördük. Bu cumartesi kontrolüm var 6+3 olucaz inşallah bebeği görürüz. İlk gebeliğim de 5+3 de bebeği bembeyaz görmüştük şimdi sadece kese görünce korktum biraz.
Aygulalakbar_24 4+4 yeni oyrendim henuz keseyi gormedik cumartesi gidicem sizce 5+2 de kese gore bilirmiyim.?
S_ysmn Durdane_acar benim kanda belli olmuştu. 5 hastalıkken testte belli oldu. Belki belli belirsiz çizgi şeklinde olabilir.
Smyye150292 İyi akşamlar kızlar ben 7 haftalık hamileyim. Size birşey danışmak istiyorum. Sol kasıktan sol bacağıma doğru bir ağrı demeyim ama sızlama var neden olabilir acaba bir bilgisi olan var mı yada aynı şikayette olan.
sacmalamakizim Smyye150292 Neyden olduğunu bilmiyorum canım ama, neredeyse aynısını yaşadım seninle belirti oydu bende, sağ bacağımın kasıkla bacak arası kısmına kramp giriyordu, 1 dakika oynatamıyordum ama şimdi olmuyor.
Aylin46 Smyye150292 aynı durumu bende yaşıyorum. Hatta sağ kasığım sola göre biraz daha şiş. Sağ bacağım da uyuşmuş gibi. 6+4 olduk. Sebebini bende merak ediyorum.
Esraalbayrak sacmalamakizim hayırlısı olsun inşallhh rabbim gönlüne göre versin ikiside evlat ya🤲🏻🥰 bende erkek hissediyorum ilk gebeliğim bakalım kısmetde ne varsa o olacak