• Doğum
  • İkinci Pozitif Spinal Sezaryenim 🧿💜

Sinemm65 teşekkür ederim🫣 sizde sağlıcakla kavuşun inşallah 🙃 evet çekiştirmeler vs hissediliyor bencede en zor kısmı o ama ınanın okadr kısa sürede bitiyorki. Zaten bebegı cıkarırken bitek cekıstırmeyi en cok hissediyorsunuz gerisinde hıc bıse yok. Benım ılk dogumum dıkısı vs 40 dk rahat surmustu. Sımdı 20-20 dkya odaya gelmısım oyle diyolar😅🫣 yanı oyle dusunun bitiyor hıccde kafada büyütülcek boyutta degil🫣

baab1 Ayyy 30. Haftamdayım. Ama o çekiştirmeler inanılmaz korkutuyo beni bir türlü aşamıyorum rüyamda sezaryen olup olup duruyorum😄

Sinemm65 ilk dogummu olucak🫣 evet cekıstırme oluyor ama o sadece bebeği cıkarmak ıcın yapılan baskıda oluyor. Ve 1-2 dk bişey sadece ınanın oan zor ama hemencık bitiyor tedirgin olmayınn🫣🫣🫣🌸

hepoyleolurzaten__ evet ılk dogumumdada oldu bu seferde oldu. İstemsız kaslarım titriyordu. Ilkı daha uzun surdu busefer daha kısaydı🫣🫣

Zilan_Drsn iğne ağrısı acısı yokya damar yolu daha acıtıyor oyle düşünün. Sadece bende ikisindede bacagıma elektrik çarpması gibi oldu ama sanıyelık zaten tutuyolar sizi 🫣 en basıtı o spinal iğnesi

Zilan_Drsn iğnede hiçbir şey yokk.. çekiştirmeler de inanın öyle zor değil, insanın içi bir garip oluyor o kadar.. sonuçta ağrı hissetmiyosunuz

cerennncee evet öyle vala ay vala bi iğneden korkuypm bide genel olarak korkuyom bide sonrasındaki acılar☹️

baab1 karnınıza bastırdılar mı doğumdan sonra🥹 ilk doğumumdaki en korkulu rüyam oydu şimdi yine korkuyorum

Denizz6161 evet karnıma bastırdılar ılk dogumda bi kere olmustu bu sefer 4 kez oldu. Sezaryenın en olumsuz şeyi o ama okdar🫣😅

Sinemm65 hep olumlu düşünün. Oylede olup bitiyor ınanın🫣 Allah kolayca atlatmanızı nasıp etsın

Denizz6161 hiç bilmiyorum ya. Aynı hastanede aynı doktorla 4bucuk sene arayla dogum yaptım ama demek hemsırelere gore degısıyor. Rahım toparlandımı diye bakıyorlar sureklı🫣🫣 2 kez serttı daha acılıydı ama 2 kez daha hafıftı🙃