baab1 Ve bende 38+6. Haftada 18 Mayıs’ta bebeğime kavuştum🌸 9 ay nasıl geçicek diye beklerken o gün geldi. Bi o kadar hızlı bi o kadar yavaştı🫣 bazen zaman geçmiyordu. Ama çok şükür bitti. İkinci spinal ameliyatımı oldum. Sormak istediklerinizi seve seve cevaplarım🫣😋
Sinemm65 baab1 hayırlı olsun gözünüz aydın🌸 bende sezaryen olmayı düşünüyorum. Ben sonrasında olan ağrılardan vs korkmuyorum aslında o an ameliyat işleminden çok korkuyorum. O çekiştirmeleri kesmelerini falan hisseder miyim diye bunun hakkında bilgi verirmisiniz acaba ?
Denizz6161 baab1 karnınıza bastırdılar mı doğumdan sonra🥹 ilk doğumumdaki en korkulu rüyam oydu şimdi yine korkuyorum
baab1 Mommytwice2 teşekkür ederimm🫣 yani şöyle söyliyim bunye meselesi gerçekten gorumcem daha iyiydi ıkıncı dedi ama benım bır tık daha agır geçiyor ılkınde ılk gunden dik yürüyüp bebege bakmıştım. Sımdı otur kalk bı tık zor ama dayanılmıcak gibi degil eminolun gaz sıkıştırıyor oda kesı yerıne baskı yaptıgı ıcın agrı oluyor. Ama 2-3 gune buda geçicek emınım🫣🫣
baab1 Sinemm65 teşekkür ederim🫣 sizde sağlıcakla kavuşun inşallah 🙃 evet çekiştirmeler vs hissediliyor bencede en zor kısmı o ama ınanın okadr kısa sürede bitiyorki. Zaten bebegı cıkarırken bitek cekıstırmeyi en cok hissediyorsunuz gerisinde hıc bıse yok. Benım ılk dogumum dıkısı vs 40 dk rahat surmustu. Sımdı 20-20 dkya odaya gelmısım oyle diyolar😅🫣 yanı oyle dusunun bitiyor hıccde kafada büyütülcek boyutta degil🫣
Sinemm65 baab1 Ayyy 30. Haftamdayım. Ama o çekiştirmeler inanılmaz korkutuyo beni bir türlü aşamıyorum rüyamda sezaryen olup olup duruyorum😄
baab1 Sinemm65 ilk dogummu olucak🫣 evet cekıstırme oluyor ama o sadece bebeği cıkarmak ıcın yapılan baskıda oluyor. Ve 1-2 dk bişey sadece ınanın oan zor ama hemencık bitiyor tedirgin olmayınn🫣🫣🫣🌸
baab1 hepoyleolurzaten__ evet ılk dogumumdada oldu bu seferde oldu. İstemsız kaslarım titriyordu. Ilkı daha uzun surdu busefer daha kısaydı🫣🫣
baab1 Zilan_Drsn iğne ağrısı acısı yokya damar yolu daha acıtıyor oyle düşünün. Sadece bende ikisindede bacagıma elektrik çarpması gibi oldu ama sanıyelık zaten tutuyolar sizi 🫣 en basıtı o spinal iğnesi
cerennncee Zilan_Drsn iğnede hiçbir şey yokk.. çekiştirmeler de inanın öyle zor değil, insanın içi bir garip oluyor o kadar.. sonuçta ağrı hissetmiyosunuz
Zilan_Drsn cerennncee evet öyle vala ay vala bi iğneden korkuypm bide genel olarak korkuyom bide sonrasındaki acılar☹️
baab1 Denizz6161 evet karnıma bastırdılar ılk dogumda bi kere olmustu bu sefer 4 kez oldu. Sezaryenın en olumsuz şeyi o ama okdar🫣😅