Rabiul Merve_31 bence yetmez canım 3 tane , 1-2 tane daha var yazın doğum yapacağım için sürekli değiştiririm alacağım biraz daha
Rabiul Hulo2105 hangisini çok aradın canım , gerçekten herkes ne aldığını atsa hepimize fikir olur kararsız kaldıklarımızda seçim yapardık 😆
metemom_ Hulo2105 asko güzel geldi mi bende sipariş vereyim arkadaşım trendyoldan almış yırtık gelmişti
Hulo2105 Merve_31 bende toplam 5 tane oldu valla. Ben şimdilik yeter diye düşünüyorum. Yetmezse de yine bu aldığım yerden alırım bi paket daha
Merve_31 Hulo2105 evet bence de 5 6 tane yeterli olur ya benim bebiş Eylül sonu yaz da bitiyor zaten o zaman
Hulo2105 Rabiul yani böyle alışveriş yaparken millet ne almış nerden almış kaç tane almış hep bakındım ama hiç böyle resimli falan bulamamıştım. Çünkü ilk defa bişey yaşıyoruz ne alınır nolur bilmiyoruz böyle görünce insanın fikri de oluyor
Rabiul Hulo2105 aynen canım haklısın çok fazla paylaşan yok bende soran oldukça paylaşıyorum yada sen atınca atıyorum fikir olsun diye 🤭
Rabiul Hulo2105 benim çok az eksiğim kaldı canım diğerlerini atarım ama artık çok fazla çekmiyorum aldıklarımı😆 eskileri atarım şimdi
Merve_31 Rabiul biri alt açma bezi sıvı geçirmeyen iç kısmı biri de alt açma organizeri canım pişik kremi bez ıslak mendil oluyor ya bir arada ondan
Hulo2105 Rabiul benim de çok az kaldı valla 30 a kadar her işim bitsin istiyorum. 2-3 ıvır vızır kaldı onu da önümüzdeki ay alıp bitiricem inşallah 🥲