Melek3675 Hulo2105 bunu kaç tlye aldınız temassız ateş ölçeri e bebekte 1300 tl bende bakıyorum da birde müslin battaniyeler
Gizemnuur55 Hulo2105 merhaba Müslin yaka bezlerinin yapısı nasıl acaba bazıları sert olduğunu söylemişti de
HmerveK Hulo2105 güle güle kullanın😀ateş ölçer olarak kulaktan ölçen daha iyiymiş diyorlar. Alacak mısınız ayrıca☺️
aslanbeyy Merhabalar 😊 hepsi güzel günlerde kullanılsın inşallah 🌸 müslin kumaşların bazıları yumuşak oluyor kalitesi nasıl acaba nereden aldınız? Bende aynı gecelikten almayı düşünüyordum fakat çok iç gösteriyor sanki öyle mi sizce ? Doğuma 2 ay var Şuan 70 kg kaç beden alsam
Hulo2105 aslanbeyy merhaba canım yumuşacıklar asla hatır hatır değil. Boyu da gayet iyi kocaman değil. Trendyoldan aldım bütün aldıklarımı. Geceliğin kalitesi harika bu fiyata alınacak en güzel lohusalık ben 1700 den aşağı görmedim hiç çünkü. Evet iç gösteriyor ama beyaz yapıcak bişey yok. Zaten sabahlık var onu giyince gözükmüyor. Ben 75 kiloyum L aldım süper oldu ben 6.5 aylığım. Sende L al o zamanda karnın da çıkacak daha çünkü.
aslanbeyy Hulo2105 malesef işin içine lohusa girince fiyatlar inanılmaz yüksekk 🫠 teşekkür ederim bende l alayım ozaman 🌸
Hulo2105 HmerveK yok kulaktan almam burda bebek durmuyor ölçülmüyor falan diyeni gördüm. Onun yerine anne usulü koltuk altından ölçer alıcam bi tane de ❤️
Rabiul Hulo2105 hepsi çok güzel canım güle güle kullan 🌸 bunlarda kızçeler için fikir olsun 😆- ateş ölçer hem temassız hem kulaktan ölçer -
Merve_31 Rabiul bende bu müslinlerden ve emzikten aldım müslinler çok tatlilaarrr sizce 3 tane yeterli mi
Rabiul Merve_31 bence yetmez canım 3 tane , 1-2 tane daha var yazın doğum yapacağım için sürekli değiştiririm alacağım biraz daha
Hulo2105 Merve_31 bende toplam 5 tane oldu valla. Ben şimdilik yeter diye düşünüyorum. Yetmezse de yine bu aldığım yerden alırım bi paket daha