Asyayanc_18 Merhaba Anne ve Anne adayları... Hamile kalmak istiyorum ve bunu bilinçli bir şekilde istedim. Baktım normal yollarla olmadı doktora gittim. Cuma günü Progesteron testi İçin kan vermemi istedi doktorum bugün baktım E-Nabıza sonuç gelmiş. Değer bölümünde 8.5 yazıyor. Yumurtalarım iyi mi ? Yaşayan, bilen var mı ? Şimdiden teşekkür ederim hastaneye gitmeme henüz 3 gün var merakımı hoş görün.. 😒
Muzaffer Asyayanc_18 Benin 17 çıkmıştı ama kabul gören değer nedir bilmiyorum internetten araştırın isterseniz . Yukarıda kalsın post diye yazdım ☺️
BrcnBlgn Asyayanc_18 Yumurtlama icin 10un uzerinde olmasi gerekiyordu sanirim canim 10un altinda kaliosa yumurtlama olmams demek oluyordu yine bi bak int tam degerlerne
Dlktpl Asyayanc_18 10 ve üstü kaliteli yumurtlama demek ama 2 3 ten sonrası da yumurtşama olmuş ama kalitesiz olma ihtimali yüksek
Asyayanc_18 BrcnBlgn evet şimdi baktım 10 ve üzeri yazıyor bu benim ilk hamileliğim çok da bilmiyorum bu ay yumurtlama olmamış mı yani 🤔
BrcnBlgn Asyayanc_18 Evet olmams diye biliyorum canim dollenme gerceklesmio yumurtlama olmadigi icin Allahim tez vakitte yuzunu guldursun insallah yine dr un daha ii bilir yorumlar
Asyayanc_18 BrcnBlgn Amiiinn Allah razı olsun canımmm benim Salı günü inşAllah gidip öğreneceğim 😘 peki bunun için ilaç falan mı verir ?
BrcnBlgn Asyayanc_18 Tabi canm yumurtaligini daha hzli buyutmek icin ilac verio zatn seninki buyuo erken catlio cok zorlanmadan gebe kalirsn Allahn izni ile
Tubasim Benim geçen sene 0,58 çıkmıştı yumurtlama yok dedi klomen verdi o şekilde yumurta tembelliği çözüldü.Sizin değerinize de düşük derse klomen gibi ilaçlarla halloluyor canım sıkma canını. Benden bu ay yine progesteron testi istedi yaptıracağım bakalım ben de merak ediyorum sonucu
Asyayanc_18 Tubasim Ayyy sağol canım moralim düzeldi hakkarideyim doktor sıkıntım var özel de Yok malum. Bir an yumurta tembelliğin olabilir deyince üzülmüştüm.
Merveakdag1 Canım 3 ün altı kesinlikle yumurtlamamiş 3-10 arası belli değil yumurtlamiş olabilirsin ama istenen seviyede olmayabilir 10 üzeri evet Nur topu gibi bir yumurtayi ifade eder benim 8.92 cikmişti birkaç ay sonra hamile kaldım suan 14 haftalıgım içini temiz tut bu sonuç sadece o ayki yumurtanin değeri diğer yumurtanin değerini bilmiyorsun umarım açıklayabilmişimdir kendini takip ettir ama en önemlisi içini rahat tut
Asyayanc_18 Merveakdag1 Çok şükür gayet iyi anladım bir an yolun sonu gibi düşünmüşüm galiba 🙂 Allah razı olsun teşekkür ediyorum sağ Salim bebeğini kucağına alırsın inşAllah 🥰😘
Tubasim Asyayanc_18 yok canım ya ilaç veriyor hemen o ay yumurtlama artıyor benim sıfırdı düşün yani. Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Asyayanc_18 SecilM henüz gitmedim canım yarın inşAllah gideceğim . Adetli değildim gittiğimde 1 hafta vardı test yaptı