Kizlar 11+1 doktor erkege benziyo ama net bisey soyleyemem suan dedi sizce degisirmi
Cinsiyet degisirmi
prens_prenses_annesi doktor değişebilir diyorsa değişebiliyor. 11. Hafta çok erken çünkü. 16 da daha net söyleniyor
prens_prenses_annesi çok erken canım daha hafta olarak. 16 da falan daha garanti olur. 12 de kıza benziyo ama değişebilir dendi 20 de ayrıntılıda erkek olduğunu öğrenmiştik. Oğlum oldu :)
prens_prenses_annesi 12 de erkeğe benziyor dendi ve erkek olarak devam ettik yolumuza oğlum olacak Allahın izniyle 🙏🏽
prens_prenses_annesi erkek bebek kolay kolay cinsiyet değiştirmiyor tabi hekime ve ultrason cihazına bağlı. Kordon ile karıştırabiliyor doktorlar. Ama gittiğiniz hastane ve doktor iyi ise erkek olma ihtimali yüksek. İyi bir hekim anlıyor ve erkek bebek daha erken gösteriyor kendini. Kız bebişler biraz daha gizemli 🥰 Allah gönlünüze göre versin
gayesblog doktorum uyi ozele gidiyorum fakat pipi fln gormedi o durus olarak kemikten falan bakip soyledi net bisey demiyorum kimseye soyleme simdi dedi
Mhtpdrmz06 12.haftadan 20.haftaya kadar hiç gitmediniz mi doktora yada 16da falan gittiginizde ne demişlerdi cinsiyete. Bana 12de kıza benziyor dedi 18 haftalikken kız gibi ama alışveriş yapma dedi bende detaylı ultrason bekliyorum o yüzden merak edip sordum size
Zseda durus olarak bakti ztn pipi olarak gormedi bisi
prens_prenses_annesi benim arkadaşıma 9 haftalikken erkek dedi Bi doktor. Gerçekten oğlu oldu. Bazen tutuyor bazen degisiyor. Dogumda bile cinsiyeti değişen bebekleri gördüm 😃
Zseda ama bnce erkek olcak oglumun ultrasonuyla bu ayni 😃😂
prens_prenses_annesi sağlıkla gelsin 😀
prens_prenses_annesi tabi o haftalar henüz görünür de oluşmaz. Ama tecrübeli doktorlar dediğiniz gibi kemik yapısından iskeletten vs anlıyorlar. Hayırlısı olsun inşallah
prens_prenses_annesi bana 12de kız denildi 17de erkek olduğunu öğrendim 😂😂😂😂
Aleynadelen banada erkek dediler iste 😂
prens_prenses_annesi banada 12 de erkek dedi 18 de kız 😂
ey_ber gittiğim hastane devlet hastanesiydi makinaları o kadar eskydi ki ultrason resmi bile vermiyodu özel poliklinikte öğrenmiştik kız dye. Ayrıntılıya kadar söyşemyomuş devlet hastanesi. Şuanda da bşka devletteyim burası daha yeni bi hastane şehir hastanssi doktora sordum 16 da görürsek söylüyoruz ama söylenmeme ihtimalide var genr dedi
prens_prenses_annesi bende 12+4 de yüzde 90 kız pek yanildigim olmaz dedi doktorum ama değişirse diye bende alışveriş yapmadım içimden hep kız geçiyodu inşallah böyle kalır🌸