eceyc314 niyetimkalpkirmamak alakası yok maalesef. İçtiğimiz şey sadece şeker olunca yüksek çıkıyor. Ben ilk gebeliktede yaptırdım 1. Saatım 90 çıkmıştı🤷🏻♀️ Yani o içeceğin amacı zaten ani şekerde vücuttaki insülinin tepkisini ölçmek. Eğer şekeriniz varsa tepki veriyor. Yani bebekle sana bu insülin yetmez dikkat edeceksin diyor. Şekeriniz yoksa insülin yeterli sorun yok diyor. Düzenli ölçüm yapmazsanız yükleme hariç şekeri öğrenme şansınız yok.
niyetimkalpkirmamak eceyc314 anladım. Evde yapılaval bir şey değil yani. Yapılsa da 6-7 kere ölçüm olcak.
eceyc314 niyetimkalpkirmamak evet düzenli takip etmek gerekiyor. Ben başlarda 7 kere ölçüm yapıyordum. Şimdi biraz düzene girdi, 3 bazen 4 kere bakıyorum.
ayanarta1 ayanarta1 180 *160 olacaktı sonradan fark ettim klavye hatasi düzenleme yaptığım bir yorum vardı ama bazı çok bilmiş arkadaşlarim sildirmis .. 75mg yükleme sonrası İlk lokmadan sonra birinci tokluk değeri 160 ikinci tokluk değeri 140 altında olmalı
Zynp12 niyetimkalpkirmamak ilk lokmayı baz alarak 1.saatte ölçülür.Gebelik öncesi şekerim var benimde insülin kullanıyorum sabah açlık ölçüyorum sonra ilk lokmayı baz alarak 1. Saat Açlık şekeri 60-95 arası toklukta 95-140 a kadar ondan sonrası yüksek diyorlar