Akdere_44 ohooo olmaz mı… gobegim morluktan gozükmüyodu kola gectim, simdi de kolum motluktan gozukmuyo tekrar göbeğe gectim

Akdere_44 evet normal, hatta bazen beze oluşuyor, oraya kolonyalı pamukla bolca masaj yaparsanız geçiyor, o arada morarmalara felanda çok iyi geliyor, rengi açılıyor hızlıca, hatta geçen gün iğnemi vururken şırıngasına biraz kan geldi, ben iğnede ki ilacı aralarda dinlenerek yavaşça yapıyorum, oda kendi kendine içine kan felan çekti 🥲😁

Akdere_44 çok geçmiş olsun öncelikle 💜 morarma şişme iğneyi çekerken kan gelme hepsi gayet normal

Akdere_44 bende kullanıyorum morluk oluyor arada geçiyor gene sıkıntı olmaz ondan sürekli yapılan bir iğne olduğu için aynı yerlere yapabiliyoruz

Akdere_44 ignede hava boslugu kalmasin bide igneyi yaparken derinizi tutun igne bitince derinizi birakin ve sakin masaj filan yapmayin onlar morarmaya sebep oluyor her iki gebeligimde karnima vurdum asla morarmadi

Akdere_44 evet bendede oluyot arada nornal hatta bezen igne yeri beze yapio igne dagilmamis demisti doktor bi kac kez oldu

İğne yaptığınız yeri önce dezenfekte ediyormusunuz?

Akdere_44 evet normal ama igneyi vurmadan once bikac dakika vuracaginiz yere buz tutarsaniz daha az morarma oluyor