Serdem39 Nesli46 doğum sancım gelmeye başladıktan 4 cm açılmadan sonra nişanım gelmişti ilk doğumda şimdiki gebeliğimde 5 gündür nişanım geldi beklemedeyim hala
Nesli46 Serdem39 keşke bizdede bir belirti verse artık her gün sıcak duş almaktan cildim kurudu valla😄
Nesli46 Greenleaf bende korkuyorum sezeryana dönmesinden randevu da bulamıyorum ne durumda bilmiyorum ama hareketleri güzel acaba randevusuz bakarlarmı 38 den sonra sıra alarak giriliyormuş ama emin değilim hastane uzak🙁
Greenleaf Nesli46 Allah a şükür randevu bulamama gibi bir durum olmuyor bende de, en olmadı acilden giriş yapsanız, ben randevudan çıkar çıkmaz diğer randevuyu alıyorum, sizin de doktorunuz söylemiyor mu şu kadar zaman sonra görelim diye
Nesli46 Greenleaf haftada bir çağırıyor normalde ama hiç bir şekilde randevu yok şehir hastanesine gidiyorum
Nesli46 Uffu her hafta çağırıyor zaten ama randevu bulmak zor malesef 23 üne anca buldum randevu 2 gün sonra gidicem 3,5 hafta sonunda bulabildim
Nesli46 AdaKaranfili o kadar kolay oluyormu ya şipşak😄bende 23 ünde gidicem kontrole lafını açıyım bakalım ama sanmıyorum suni vermez heralde 39+3 üz ama 40 haftayı bekle der kesin
AdaKaranfili Nesli46 benim ilk gebelik riskli oldugundan 1 hafta onceden hastanede yattım.artik dogmuyordu .sancım gelip gidiyordu. Bazen hatta hiç olmuyordu.bende bunalmisdim Ocak ayının son gününe kadar bekledim.kendi gelmezse 1 Şubat doğsun dedim dr, a . Tamam dedi.bir önce odama gelip yarın doğurmak istermisin evet dedim.bir Şubat günü sabahın beşinde lavman yapıldı. suyumu açtı doğum katına çıktım. 9 dan sonra yavaş yavaş sancı hiss etməyə başladım. 11-12 gibi dehşet samcilarla kivrandim.hatta epidural yapmak istediler ben istedikleri gibi duramadim.belkide yaptılar ama bana bir təsiri olmadı.cok kötü oldum aksine açılmak geç irəlilədi. Hatta drlar kendi aralarinda galiba doguramiycak sezeryana alalım dediler. Her neyse bir kaç saat sonra ıkınma hissi geldi.aciklik tam oldu.catala çıktım 15:10 da. 15:30 da kızım doğdu. Kesi ve dikiş oldu baya.cok zorlandım.ilk doğumdu herhalde ondan
AdaKaranfili Nesli46 aynen .çok doğru. Ama ikinci dogumum cok kolay oldu mesela .2 saat içinde doğdu sancı çekme ile birlikte.☺️
Amine_Sultan Nesli46 yo değil belki sizin doğumunuz su gelerek başlar farklılık gösterebilir her doğum kendine özeldir😀
Prensiminannesiyim Nesli46 benim nişan değil suyum geldi sudan önce nişan gelir falan diyolardı öyle bişe olmadı her gebelik her bünye farklı bence nişan gelmek zorunda değil
Nesli46 Prensiminannesiyim benimde nişan geldi suyum gelmedi nişanla beraber sancım ve feci kanamam olmuştu ilk doğumda bunda hiiiiç bir belirti yok😄
Bendiyebiri_ Nesli46 ilk dogumumda Nisan gelmedi ansızın suyum gelmişti doktoruma demiştim Nisan gelmeden su gelirmi gelir demişti Nisan gelmeden suyum gelmişti ve 6 saat sancidan sonra oğlum dünyaya geldi