-Themother- 2022 de kızıma 103 ile hamile kaldım 105.5 ile doğuma gittim ne bende ne kızımda gebelik boyunca bir sıkıntı çıkmadı hatta hamile kalmadan önce şekerim bile vardı hamileliğim de çıkmadı. Şimdi de 2. Ye hamileyim 123 ila hamile kaldım şuan 18 haftalığım kilom 118 gene bir sıkıntı yok bakalım çok şükür
Gebelikte fazla kilo?
Rekor bende heralde kucuklukten beri hep kilolu olan birisiydim ilkinde 85 le hamile kaldim 120 doğurdum
Simdi o kiloyu veremeden tekrar hamile kaldim 137 olmuşum seker hastasiyim
Tek zor olan hareket etmek biraz zor onun disinda bebekte cok sukur birsey yok
Rabbim hepimize yardim etsin
-Themother- yani pek zorlanmıyorum şimdilik. En azından zorlansam da kilom zorlamıyor. 32 haftaya gircem cam duvar kapı sildim gayet aktifim. Sadece baş ağrım ve mide bulantım var
Burcu-2634 maşallah ya. Ben ilk bebeğime 93 kg ile hamile kalmıştım boyum 170. Hamilelikte sadece 4 kg aldım ve çok sağlıklıydı fakat 2. Bebekte 8 haftalık düşük yaptım. 100 kg ile hamileydim. Acaba ondan mı düştü diyorum
Burcu-2634 sizin boyunuz kaç bmi açısından merak ettim
Gnl54 Yaa sağlıkla alın kucağınıza. Benim 2. Bebekte doktorum kilon sorun değil ama kilo almamaya gayret et demişti. Acaba 2 aylıkken kalbi kilomdan mı durdu diyorum. Ama ilk hamileliğimle arasında çok da fark yok. Sadece 7 kg fazlamla 2.ye hamileydim
GuzelMelegimm önemli olan bebeğin sağlıklı olup büyümesi 🥹
Kuzenim 100 kiloyla hamile kaldi 120yle doguma girdi skntısı yoktu
cLearQueen yaa ne güzel. Her şey çok güzel ilerlerken kalbi durunca bir neden arıyorum sürekli. Acaba fazla kilom mu neden oldu diye ama bakıyorum çok fazla kilolu ve sağlıklı gebeler de varmış
-Themother- bmı nedir bilmiyorum ama boyum 1.65 cm
Burcu-2634 vaov 123 kg ile hamile kaldığınızda sizin bmi 45. 3. Sınıf obez olarak geçiyor. İşte Allah nasip edince oluyor işte ☝🏻🥹 benim de şu an bmi 34 yani 1. Sınıf obez 😵💫
-Themother- herşey fasa fiso Allah isterse ona zor bişey yoktur 🙂
Burcu-2634 Elhamdülillah…Yine de en azından bir 5-6 kg vermeye çalışıyorum ağırlığımın hiç değilse %5ini kaybetmek istiyorum. Darısı bana nasip olsun amin 🤲🏻🥲
-Themother- kacıncı haftaada durdu kalbi
-Themother- streste inan çok kilo aldırıyo stres yapma bol bol hareket bol bol su inan gerisi kendiliğinden oluyor kendini aç bırakıp diyet yerine az ve sık ye. Yolun sonu zafer olur inşallah 🌹
cLearQueen 8 maalesef
Burcu-2634 Amin teşekkür ederim 🤲🏻 eve kapandım. Kürtajdan sonra hiçbir şeye hevesim yok, bitkin ve bıkkın hissediyorum hareket etmiyorum bile