Menzil doğurana kadar her gün 1 fincan içmiştim doktorum 1 fincan tüketebilirsin demişti

Menzil kafeinsiz türk kahvesi tüketiyorum. Doktorum onu tüketebilirsin demişti. İlk 20 hafta falan çok tiksinmiştim hiç içmedim kahve veya çay. 30 dan sonra her gün içiyorum😊

Menzil günde bir fincan içiyorum valla hergun araştırdım çok bir tane içmenin sakıncası yok diye

Neferut kafeinli kafeinsiz farkeder mi ben önceden hergün içerdim basim çok agridigi için iyi gelirdi simdi haftada 1 e çıkardım şekersiz iciyorum bide icmeyince bas ağrısı da yapıyor

ikiminikannesi_ bende nette gördüm kafein iyi degil diyiyor ama aldığımız ürünlerin beli çoğunda kafein var bilmeden tüketiyoruz belkide

eceyc314 bizim burda çok aramıştım yoktu malesef her markette yok sanirim o benim gezmedim kalmadi birkere buldum onuda kavona doldurmustum esim düşürüp kırmıştı bi daha da oraya gidip alamadık :-)

Smy17 beni bir doktorum 1fincan sekersiz içmede zarar olmaz demisti ama tabi her doktorda ayni sey demiyor kimide içmesen daha iyi diyiyor kimi o kadar zararli sey varki kahve onlarin içinde en masumu diyiyor

Menzil Günlük alabileceğiniz bir kafein miktarı var o sınırı aşmazsanız sorun olmaz ona dikkat edebilirsiniz

Menzil günlük alabileceğimiz miktar var canım bir bardak kahve sıkıntı olmuyor gebelikte gerçekten ben her gün içiyorum Allaha şükürler olsun sorunumuz yok

Fazla içmiyorum zaten fazlasi normalde bile rahatsiz ediyordu midemi bir fincan bilemedim iki fincan anca o kadar sanirim 300 ml mis günlük

Menzil paketli nescafelerden içmediğin sürece sorun olmaz. Günde 1 fincan içiyorum bende

Handevich yok onu da hamiel öğrendiğimde biraktim içmeyi evde var eaime yapıyorum bazen içesim geliyor ama geri duruyorum :-) onun yerine Turkkahvesi icim. Bari bide nane kekik gebelikte zarari varnidir ben doktoruma 3 kere gittim daha yeni odluğu için kese kalp atışı bidaha da gitmedim ilk gittiğimde kan tahlili yapildi değer küçüktü sonra gel dedi gittim dediği zaman keseyi gördük bi daha ki hafta gel ilac basliyalim felan desi o zaman da gebelikte yapılması gereken kanlar yapıldı unuttum ben o heyecanla doktora sormayi bana 2 lise tarama testinde randevu al bidaha o zaman gel dedi

Menzil bend3 gebelik sekeri var o yüzden zaten sürekli saglikli besleniyorum insan saglikli beslemekten midesi bulanır mi o derecedeyim😁 birde 7.haftadaj beri boyleyim bir kahveye dokunmayın diyorum

ikiminikannesi_ sizde de seker varmis bisey sorcam ben zaten insulin kullaniyorum da aksam 1.saat tokluk normal geliyodu bu aksam barbunya yedim icinde havuc vardi o yuzden sanırım 152 cıktı yanında da 2 dilim cavdar ekmekle yogurtlu semizotu vardı. Sizin de havuc yukseltti mi hic

cLearQueen evet havuç yükseltiyor maalesef ben hep uzak durdum şuan 30 dayım dahala uzak duruyorum ama siz de erken dlckkti sanırım 17.haftadasiniz dimi bir iki ay daha dayanın somra vücut sekeri unutuyor daha rahat ediyorsunuz o dönemde bir lokma fazla yesem q50 leri bende görüyordum arada yukselmelerden korkma dedi her doktor bana

ikiminikannesi_ yaaa ilk saat 152 ikinci saat 155 cıkti inanilir gibi deil cidden cok korkuyorum. Bu seker benim psikolojimi bozdu iyice 18.haftadayım ama nası geçicek hic bilmiyorum. Zatwn saglıksız bisey yemiyorum boyle 1 2 gecmeyle de bisey olmaz heralde 😔 seker olunca hep felaket senaryolari ciziyolar yok bebek ölür falan… siz ilac kullaniyo musunuz bide vucut sekeri unutuyo ne demek pek anlayamadim

Benim doktorunda içebilirsiniz gunde 1 fincan dedi

cLearQueen benimde öyleydi 2.saat düşeceğine yükselirsin suandada öyle ben 1.saate güvenmiyorum o yüzden 2.saat ölçerek vücut seker hastalığını ekarte ediyor girilemiyor çünkü diyet yaptığımızda kendine geliyor tabi dahala dikkat ediyorum ama artık canımın çektiği şeyleri yitprum

Menzil 1 fincan içebilirsin cayi da çok içme kahve içeceksin gün içinde