gizemvatanseverbal irmdgn1311 38+4 12 kg aldım. 🥹🥲 gebelik şekeri nedeniyle 8 haftadan beri diyetteyim… Bu kilonun 3 kg su bebeğim zaten 🥹🥹
Niloyaaaaa _almirasmom genelde zayıf olarak gebe kalanlar çok kilo alıyor diyorlar inşallah doğumdan sonra kurtuluruz 🥹🫣 benimde cuma günü şeker yüklemesi yapılacak şeker çıkmasın diye dua ediyorum 🥲
Sumeyyeky irmdgn1311 olsun be amann saymayalım bereketi kaçmasın 🤣 doktoruma çok mu kilo almışım dedim , olsun aç kalmamışsın o yönden bak demişti 🤣
1prensesannesi__ irmdgn1311 28+2 tam 5 kilo almışım kendimde kiloluyum 89.90 ile hamile kaldim bir dk once postu gorunce tartildım 94.95 olmuşum 😃😃
Dilan3462 _almirasmom normal doğum mu yaptınız ilk bebeğinizde. Bende 30. Haftama giriyorum 10 kilo almışım doktorum dikkat et dedi.
_almirasmom Dilan3462 hayır sezeryan yapmıstım buda sezeryan olacak ama doktorum 12 kılo kadar alabılırsın demıstı benım bunye sanırım sıkıntılı😂
Dilan3462 _almirasmom hayırlısı olsun ama aç mı kalalım kemiriyor içerden resmen bu doktorda hiç anlamıyor 😂😂
Zeliha0707 Rabiul bana göre gösteriyorum ama herkes ne kadar güzel sadece göbeğin çıkmış senin gibi olmam istiyorum diyorlar 😁😁 zayıf hamile kalmanın avantajı sanırım 😁😁