Arzu1_ Hamilrlikten önce 55tim 52e düştüm, 18haftamda 53 oldum, şimdi 21haftlık olduk, 54 olmuşumdur herhalde
Niloyaaaaa _almirasmom kendimi gördüm 🫣 bende 23. Haftadayım ama 10 kilo aldım ipin ucu kaçtı ve toparlayamıyorum şeker yüklemesi yaptırdınız mı şeker çıktı mı?
_almirasmom Niloyaaaaa aclık 74 tokluk 101 cıktı benım vucudum kılo almaya cok yatkın 😣ılk kızımda 22 kıloyla gırmıstım bu daha 2 ay var yandık😂
irmdgn1311 _almirasmom benimde çok yatkın maalesef beslenme evet önemli ama bünyeye de bakıyor galiba ☹️
Niloyaaaaa _almirasmom genelde zayıf olarak gebe kalanlar çok kilo alıyor diyorlar inşallah doğumdan sonra kurtuluruz 🥹🫣 benimde cuma günü şeker yüklemesi yapılacak şeker çıkmasın diye dua ediyorum 🥲
Dilan3462 _almirasmom normal doğum mu yaptınız ilk bebeğinizde. Bende 30. Haftama giriyorum 10 kilo almışım doktorum dikkat et dedi.
irmdgn1311 izobellaaa-_- ay inşallah bende öyle düşünüyorum ama çevre baskısı da oluyo maalesef süt olsun bunu da ye diye 😔 onların önüne geçersem inşallah
Sumeyyeky irmdgn1311 olsun be amann saymayalım bereketi kaçmasın 🤣 doktoruma çok mu kilo almışım dedim , olsun aç kalmamışsın o yönden bak demişti 🤣