elvangnc gebeliğin ilk belirtileri regl gibi kasık ağrısı ve ayakta durma ile artan bel ağrısıymış ben de bilmiyordum gebeliğimi 23 şubatta başladı regl ağrısı gibi erken regl olacağım diye düşündüm hatta o ara oruçlu olduğum için her sahurda bugün orucum bozulacak kesin diyordum, baya bir sürdü bu ağrı reglim normalde 29 undan olmalıydı olmayınca 3-4 gün sonra test yaptım ve hamileliğimi öğrendim şu an 11+4 haftalığız ve kasık ağrım azalsa da bel ağrısı devam ediyor yarım saat bile iş yapsam artıyor o yüzden bence beta değerin artacaktır ☺️
Beta 50
- Düzenlendi
elvangnc 1 gün arayla degil canm 2 3 gün arayla var betan yüksek çksn öyle doktoruna git doktora gittign zaman son betayi soruyor 500 dersen bakmaya bilir 3000 den sonra kese görünüyor biraz uzat kan verim aralarini o kasık ağrısı ara ara oluyor kizimda 9 gün gecikmem olmuştu kasık agrim vr diye bugün oldum yarin olucam diye diye uzamştı ara ara oluyor endişelenme
Cimenn1223 kuzum duzenli artis icin iki gunde bir verin diyolarya ondan dedim bide kasinda yasadgm kimyasadan dolayi korkyrumda biraz acikcasi
elvangnc hiç korkma sagliklı bir gebelikese betan saglikli artıcaktır ne kadar geç gidersen o kdr iyi benmde ilk gebeligm boş gebelikti bnde cok korkuyorm o yüzden doktora da geç gittim doktor var diyene kdr gözlermi açamamştm ekranda keseyi boş görmemk icin doktor gösterince icime ferahlik inmişti 2.bebişimi bekliyorm 4 haftalkken ogrendm 2 gün gecikmeyle beta takibi yaptm gayet güzel artti betam olmasi gerektigi gbi uygulamaya son regl tarihimi yazdm 7.haftanin dolmasni bekledim gidip görmek icin gittigmde de gördm cok şükür ne kdr geç o kdr iyi 7 8 değeerle bile hamileligini öğrenen anne adaylari var burda kötüye yorma sadece geç git heycanina yenik düşme😊
Cimenn1223 ❤️❤️❤️Allah razi olsun saglikla kavus bebegine
elvangnc sende saglikla gör kuzum bebegini😊
elvangnc aynısı biliyor musun Ocak ayinda kimyasal geçirdim bu ay iki kere kan verdim düzenli artıyor gerek yok dedi doktor ama içim içimi yiyor bugun yine kan verdim, bariz bi şikayetim yok kan tahlilim güzel gelir dimi 🙈
Prmdkanneee dualarm seninle sende beni unutma🌸
elvangnc tabiki hep🥰
Aksam tekrar kan vericem 100 gibi bi deger olmasi gerekiyor degilmi
elvangnc evet canım ama kimisi %60 artış ve üstü de normal diyor 🥰
elvangnc hayırlı uğurlu olsun bitanem
Hilalikooo ay hala saka gibi geliyor 🥹🥹🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻