Hamileliğinde demiri düşük olupta damar yolundan demir serumu(ferinject) alan var mı ?Varsa sonrasında yan etkisi yaşadınız mı ?Ben 2 defa aldım 1 er ay arayla ve ondan sonra bebeğim hafta olarak 3 hafta önde gitmeye başladı.Şu an 37 deyiz ama bebek 40 görünüyor böyle bir şey yaşayan var mı ya da böyle 3 hafta önde gidip de erken doğuran oldu mu aranızda?
Demir Serumu Ferinject yan etkisi
Ozgekaragoz Şöyle ki takviye aldım damar yolundan bebeğin önde gidiyor ama buna bağlı gibi bir şey demedi doktor duymadım yani ki bana sadece 1 kere verildi alerji durumundan korktu doktor 2. yi düşündü ama kullandığım ilaç bi tık daha yükseltince vazgeçti vermekten
Ozgekaragoz 1 hafta arayla 2 kez aldım tek yan etkisi baş ağrısıydı
emineaycyilmaz bu serumu aldım sonrasında bebek 2 defadır 3 hafta önde görünüyor bağlantısı var mı acaba diye merak ettim teşekkür ederim yanıtınız için 🌸
ASE6154 Demiriniz yükseldi mi
Peki fayda verdi mi
Ozgekaragoz evet şikayetlerimde kalmadı baş dönmesi falan hepsi geçtü
emineaycyilmaz nasıl bir alerjik yan etkisi olurmuş ki. Benimde yükselmezse 10 gün sonra bende alacam. Alerjik bünyem var. Korkuyorum.
Mugemurside1 kızarıklık gibi kaşıntı döküntü gibi benim sadece damar açılan yer mosmor olmuştu o da zamanla gitti
emineaycyilmaz daha kötüsü olmasın da . Şuan farklı bir ilaca geçtik inşallah 10 gün içinde yükselir yoksa değerim çok düşük.
Mugemurside1 benimde öyleydi ilacımı değiştirdi 8 lerdeydi 9,5 olunca 2. serumu vermekten vazgeçti ama yine düşüş olursa mecbur takmak zorundayız dedi inşAllah gerek kalmaz
emineaycyilmaz ilacın adı ne acaba benim de ne yapsam yükselmedi zorla 9 oldu ferinject de çok bi fayda etmedi
Ozgekaragoz gynoferon
emineaycyilmaz inşallah 🤲🏻
emineaycyilmaz bana da bundan verdi doktor. Ferrum kullanıyordum hiç fayda etmedi.