2-3 gündür el ve ayaklarimda kaşıntılar var normal mi . 28 haftalık olduk
El ve ayakta kaşıntı
Nuurylmaaz el ve ayaklarınızda terleme varmı
06Canan hayır yok ama kaşınıyor sürekli aynı yerler
Nuurylmaaz canım benimde olmuştu kaşıma kaşıdıkça yara oluyor benim ayaklar yaraya çevirdi suyu çok değdirmemeye çalış kuru kalmasını sağlamaya çalış ve nemli kalmasın ayakların çorap vs giyme ben ayakkabı dahi giyemedim
Nuurylmaaz Benimde ilk gebeligimde vardı hemde çok fazla karaciğer enzimleri yüksekti mutlaka her ihtimale karşı kan ver baktır
06Canan normal yani değil mi.
Nuurylmaaz el ağız ayak hastalığına bulaşmış olabilirsiniz kaşıntı oluyor bi kaç gün sonra sanki su dolmuş gibi görüntü ve daha sonra soyuluyo
Yasminnnnn ravdevuyu en erken 29 una alabiliyorum o zaman gitsem sıkıntı olur mu ki
Nuurylmaaz canım su toplar kaşıntıdan dolayı kavlarsa doktora görün ben gitmiştim hatta görsel atabilirim istersen ilaç vermedi bebeğe deri yoluyla geçer diye ama benim yara oldu temre yi bilirsen öyle oldu benmki
Nuurylmaaz Aile hekimine gidip baktirabilirsin ben bazen randevu bulamayınca ya gidip acilden baktiriyorum yada aile hekimine gidiyorum bakiyirlar sabah aç karnına tahlil vermen lazım ama bilgin olsun
06Canan anladım çok teşekkür ederim
Yasminnnnn tamamdir bugün gitcektim söylerim yarın ona göre kan veririm
Nuurylmaaz Veya dahilyeden bulabilirsen ordanda verebilirsin tahlil o zaten duruma göre seni yönlendirir inşallah yukselmemistir geçmiş olsun
Yasminnnnn inşallah teşekkür ederim