Yasminnnnn Nuurylmaaz Benimde ilk gebeligimde vardı hemde çok fazla karaciğer enzimleri yüksekti mutlaka her ihtimale karşı kan ver baktır
EmirAsafMomm Nuurylmaaz el ağız ayak hastalığına bulaşmış olabilirsiniz kaşıntı oluyor bi kaç gün sonra sanki su dolmuş gibi görüntü ve daha sonra soyuluyo
06Canan Nuurylmaaz canım benimde olmuştu kaşıma kaşıdıkça yara oluyor benim ayaklar yaraya çevirdi suyu çok değdirmemeye çalış kuru kalmasını sağlamaya çalış ve nemli kalmasın ayakların çorap vs giyme ben ayakkabı dahi giyemedim
06Canan Nuurylmaaz canım su toplar kaşıntıdan dolayı kavlarsa doktora görün ben gitmiştim hatta görsel atabilirim istersen ilaç vermedi bebeğe deri yoluyla geçer diye ama benim yara oldu temre yi bilirsen öyle oldu benmki
Yasminnnnn Nuurylmaaz Aile hekimine gidip baktirabilirsin ben bazen randevu bulamayınca ya gidip acilden baktiriyorum yada aile hekimine gidiyorum bakiyirlar sabah aç karnına tahlil vermen lazım ama bilgin olsun
Yasminnnnn Nuurylmaaz Veya dahilyeden bulabilirsen ordanda verebilirsin tahlil o zaten duruma göre seni yönlendirir inşallah yukselmemistir geçmiş olsun