Erken doğum riskim var serklajlıyım ama çok sıkıntılı geçen bı sürecteyım sureklı yatıyorum her hafta doktora gıdıyorum 28+5 haftayız ama suan bacakta ani giren ağrılar var normalmıdır acaba sancı olabılır mı bacağa vurur mu
Erken doğum riski
Gamzebulbul geçmiş olsun, magnezyum kullanıyor musunuz acaba, belki onun eksikliğinden oluyordur
Gamzebulbul bacak ağrıları kaşık agrilari kaşık ağrıları nornal tabi kasik ağrısı çok şiddetli olmadığı sürece. Magnezyum kullanman lazım. Kullanıyorsan da acaba seninki yaramıyor mu. Doğum yaptığın gbi ağrıların biticek. Bide bende hep erken doğum riskim vardı 28 lerde beklerken 33 de doğum yaptım. Sancı bacaklardan değil de belden belli dakikalar aralığında vurup cikiyorsa doğum başlıyor demek.
minnosbirkiz magnezyum günde 2 tane olucak şekilde kullanıyorum ama hep yattığım ıcınde kasılıyo olabılır
Bebegim3444 yaa peki ciğer gelıstırıcı oldumu acaba
Bebegim3444 sağlık durumu nasıl suan ınsallah iyidir 🌸🤲🏻
@Gamzebulbul hiç korkma canım inşallah sağlıkla gelir bende ilk gebeligimde serkilajliydom erken doğum riskinden hep hastanede yattım ciğer geliştirici yaptılar iki doz 35+6 haftalıkken doğum yaptım kuvezde kalır korkusu vardı ama olmadu şükür umarım sende sağlıkla kucağına alırsın🤲
- Düzenlendi
Gamzebulbul benım 33 uncu haftada başlamıştı bacak ağrısı uyyamıyordum geceleri magnezyum kullanmama rağmen doktorum günde ıkı kez ıc demıstı ama yınede ıse yaramamıştı serklajlıydım bende ve ben 30 haftadan sonra bacaklarımı dahı cekemıyordum rahmım çok sıddetlı acıyor ağrıyordu senınkıde normaldır canım ama doktoruna söyle mutlaka ona göre ılac takvıyesı yapar 37 de doğum yaptım bebegım 26 günlük oldu🥰 32 de suyumda bıraz Azalma oldu sancım olmuştu ama hamdolsun durduruldu hastnede yattım üç gün çıktım cıger gelıstrcı falan yapılmıştı sonra 37 olunca dıkıs alınır alınmaz doğum yaptım sormak ıstedıklerın varsa sorabılırısn merak ettiklerin💕
Bebegim3444 ya şey merak ediyorum ben doğum yaptım 17 gün boyunca rahmım çok zonkladı ağrıdı üstüne onbes gün kolay oturtamadım yattıkça ağrı vurdu kesiğim yoktu dikiş bile bir ıkı tane yaptım normal hayatına devam edersin hemen dedi doktorum doğumum kolay oldu üç saatte oldu bıttı hersey ama benim bu ağrılarım acılarım vardı acaba o alınan dıkıslerın yerlerımıydı doktora gıttıgımde doğumla alakalı bısey degıl bızle ılgısı yok dedı suan 26 gun oldu çok şükür ağrı acı bes gün önce gectı rahatladım ama sızdede olmuşmuşmuydu bendemı oldu tek ben doğumdan sonra hıc yatamadım ıstıraat edemedim hep ayakta gezdım ondanmı doktor dikişleri alırken onbes dakıkalık acısız dedi yarım saat sürdü çokta canımı yaktı onunla alakalımı merak ediyorum dıkısı yapan doktor farklıydı alan farklıydı çünkü bıde takıbımı yapan doktorum çok ıyı kibardı klınıkteydı dogumu yaptıran dikiş alan baskasıydı dıkıslerı bulamadı uğraştı ondan mı o acıları cektım acaba dogum sonrası
Gamzebulbul bizde riskli gruptayız perinatoloji takipliyim🥲 şükür serklaja gerek kalmadan normal hayatıma devam ederek geçiriyorum günlerimi 25. Haftamıza girdik az önce 🥲 doktor 28 i görünce korkma artık dedi 🥲 doğum ağrısı bacağa vurmaz diye biliyorum. Devamlı yattığınız için oluyordur. Bel kasık olarak belirti verir doğum sancısı. Magnezyum kullandığınız işe yaramıyorsa burada çoğu kişinin ocean markasının magnezyumunu önerdiğini gördüm bir de onu deneyin isterseniz.