sarikiz1 Kızlar bizde durumlar çok hareketliyiz artık sona yaklaşıyoruz mide yanması hat safa da 🥹 iştahım da git gide artıyor bu ara hazırlıklar da haziran başı bitiyor benim inşallah sizde durumlar nasıl?
gokceekus17 sarikiz1 bende yarın 35 haftaya giriyorum bugün kızım çok hareketli ve ayaklarıyla alt kısma baskı yaptıkça akıntım geliyor. İnşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci 🌸
Yasemincee26 sarikiz1 canım bzide 34+4 üz. Tam tersi bende de sakin geçiyor kızım sakin garelet ediyor. 31 den beri herşey hazr bekliyorum erken doğum riskimiz varmış sabırla gününü doldurması için dua ediyorum
Dilberkaya sarikiz1 35+5 deyiz mide yanması beni öldürecek ağzımdan alev çıkacakmış gibi hissediyorum Çarşamba günü sezeryan için gün almaya gitcez inşallah daha hiçbir hazırlığım yok üçüncü gebeligim onun rahatlığı var galiba üzerimde 😅
_ceylannnnyf sarikiz1 sarikiz1 34+3 vallahi iştah sorunu bende aşırı var saat 9 da 3 kase çorba ve salata yedim şu an açlıktan uyandım😂😂😂sanki hiç bişey yememiş gibiyim ya😂vajina kemiğim çok sızlıyor galiba baskı yaptığı için onun hrıçınde arada sancım oluyor bu gün bir kere geldi ama nefes dahi alamadım bir daha da olmadı normal diye düşünüyorum artık bütün hamişlere kolay doğum nasip etsin Rabbim herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah 🫶🏻🙏normal doğum istiyorum inşallah ağrısız acısız dikişsiz bir doğum olur 🙏🙏🥹❤️❤️❤️
Yasemincee26 sarikiz1 hayr ilk bebek canm gelişim geriliği iz varmış kilonuz zayf biraz doktor da hemen almak istiyor sabır ediyorum son dakkaya Kadar
sarikiz1 Yasemincee26 anladım hayırla gelsin inşallah 🌸 benim ikinci gebeliğim doktor bayrama denk gelebilir dedi inşallah bayram sonrası gelir diye dua ediyorum 🥰
Fpelin 35+5 deyim baya zorluyor artik kaburgalarim agriyor mesela su an karnimda agriyor agrilardan uykusuzluklar basladi dogacagi gunu bekliyorum 😂
sarikiz1 Dilberkaya yaa öylemi 😍o zaman meşhur soruyu sorayım😂 ilk doğuma göre 2. Doğum nasıldı sizin sezeryanmı oldunuz normalmi
sarikiz1 _ceylannnnyf ayy resmen 8 aydır almadığım kiloyu bu iki haftada alıyorum gece yemeleri beni bitirecek bende meyveye sardım 😅
susaMom_ sarikiz1 33+4teyim acıktım ama midem de yanıyor belimde ağrıyor kaburgamda bu saate kadar hastane çantasını ayarlamaya çalıştım hala bitmedi valla
Dilberkaya sarikiz1 sezeryan doğum yaptım ikisinde de ilkine göre ikinci benim için çok zor geçti ikinci zor gectigi için üçüncüyü düşünmek istemiyorum korkulu rüyam olmuş artık doğum nasıl olacak ne yapacam hiç bir fikrim yok keşke ilk doğumum kadar kolay olsaydı