Üç gündür ayaklarım altı ve parmak aralarim deli gibi kaşınıyor 10+5 günlük de hamileyim napacagimi şaşırdım ya trovozogel krem bile ise yaramıyor bir fikri olan var mı 🥺
Kaşinti 🤦
Canım bende 36 haftadayım kaşıntım başladı iki haftadır deli ediyor aynı senin gibi
Htcegmndnz1 belki saçma gelebilir ama benim bacaklarım kaşındıgı zaman yıkıyorum yada kolonya sürüyorum
Serendipce napcami şaşırdım ya mantar mi olduk acaba parmak aralarim deli gibi kaşınıyor tabanı da yırtıldı artık kasinmaktan
Geceleri uyuyamaz oldum ya 🥺🥺🥺 sana da çok geçmiş olsun cnm
Kahvemsi-05 bende yaptım sürekli suya sokuyorum ayaklarımı ama geçmiyor ki hiç 🥺
Serendipce
Bende 35+5 teyim bu hafta başladı kaşıntım her yerim kaşınıyor özellikle akşamları başlıyor şaka gibi hava kararır kararmaz 🤷🏻♀️ koleztaz için test verdim bakalım sonuç bekliyorum 😞
ayssgl_ evet ya benimde geceleri başlıyor deli gibi kaşınıyor özellikle ayak tabanım parmaklarım ve ellerim
Kahvemsi-05 bende kolonya sürüyorum iyi geliyor biraz
Htcegmndnz1 benimde genital bölgemde var 16 haftalık gebeyim. Doktorum travazol gibi ve sizin kullandığınız gibi kremleri önermedi kortizon var içerisinde diye. Bepantol onarıcı merhem önerdi bir deneyin isterseniz.
Esma_nur34 valla canım eczaneden aldım bir kere sürdüm ise yaramayinca sürmedim bile ama hiç durmadan kaşınıyor yarın dahiliye doktoruma gidicem zaten söyleyeceğim bide o baksın şeker hastasıyım zaten onunla mi alakalı anlamadım ki ben
Htcegmndnz1 ben kolonya sıkıyorum aşırı rahatlatıyor bana da annem demişti nen komple kaşınıyorum hatta bayadır kaşınmıyordun aklıma geldi kaşınmaya başladım postu görünce😃 gidip kolonyalanayımmm
Htcegmndnz1 gebelik kolestazını duydunuz mu Allah korusun ne kadar zamndr böyle doktorunuza söyleyin test yaptırın çok tehlikeli bi durum
Valla kızlar bugün dahiliye doktoruma da gittim tüm tahliller yapıldı hepsi normal cikdi
Cildiyeye gittim oda bakdi bişey göremedi bir losyon verdi
Hatta dediki gebeliklerde kan dolaşımı fazla olduğu zaman bunu yapar dedi kendi kendine gececektir dedi
Dahiliye doktorum da d vitamini eksikliğinde yapar dedi benim de d vitaminim baya düşük çıktı
izobellaaa-_- bende elimde kolonya ile gezer oldum 😂