Zeyna_12 Srfe01 yatışınla birlikte herşey içindeyse gayet iyi bnce Bnde ağustosta doğum yapıcam zam gelir büyük ihtimalle en fazla 22 23 olsun yani ama burda yatış yapılınca para veriliyor testler falan içinde yatışlar bebeğin muayeneleri falan içinde
Rabiul Srfe01 30 bin küsür yarın konuşacağım doktorumla tam fiyat alacağım. Aldığınız fiyat çok iyimiş..
Ipekulas Srfe01 çok iyi biz 17 yken almak istedik doğum yaptığınız gün fiyat neyse o dediler sonra ocakta 24 bin oldu mayısın ilk haftası 29 🥲 haziran sonu doğum 35 derler heralde şehire gitmeye karar verdim enayi gibi hissettim kendimi
Cosimaniehaus Tugcemu bazı yerlerde 40 binlerden bahsediyorlarmış . Antepte abimlerin arkadaşına 40 küsür fiyat vermişler 🥲
Tugcev Srfe01 Benimde 22 bin. İyi dedik biz genel zaten testler bebek muayenesi anne muayenesi içinde oluyor hepsinde. Ama bizim de Eylül’de, Temmuzda kesin zam gelir gözüyle bakıyorum 🤦🏼♀️
Gozde-38 Srfe01 çok güzel fiyat 35 dogum çarşamba doğumum var hastane ile anlaşmanı yap şimdiden. Fiyat artışlarından etkilenme