6 haftalık hamileyim yediklerime çok dikkat ediyorum normal zamanlardan daha sağlıklı ve az yiyorum paketli şekerli gıdaları bıraktım ama kilo almışım. Folik asitten olabilir mi ?

Nur5201 bılmıyorum her zaman ne yiyorsam onu yıyorum 6. Haftadayım ve 1 kılo almışım bende

Nur5201 ben 9 haftalık hamileyim folk asiti 1 haftadır kullanıyorum ama oncesinden kilo aldm bende ondan değildir diye düşünüyorum şişkinlik vs olabilir birde 2.ise ondan da olabilir

Bende 7 haftalık hamileyim 4 haftadan itibaren kullanıyorum 48 kilodan 51 olmuşum hiç birşey yiyemiyorum bulantıdan dolayı ona rağmen bende ilaçla bir alakası varmı yoksa ödem mi anlayamadım

Nur5201 hayır ben de 13 haftalık hamileyim artık folık asıtı bırakıp başka vitaminlere geçti sadece 1 kılo aldım o da emınım yedıgımden :))

Guzelanne56 insan ister istemez takıyor tabiki öncelik bebeğimiz ama ne bileyim kilo yapacak bir şey yemeyip de kilo alınca stres olmadım değil

1. Hamileliğim ve 14 haftalığım 3 kilo aldım. Planlı olduğu için hamşle kalmadan 3 ay önce folik asit kullanmaya başlamıştım.

Birinci Hamileliğimde de oğlumda 4 ay önce kullanmaya başladım ve toplamda 14,5 kilo ile doğuma girdim. Ki 40+5 te doğmasına rağmen.
              Folik asitin kilo aldırdığını düşünmüyorum tam tersi kan değerleri enerji verme gibi pozitif etkilerini hissediyordum ben. Başlarda hızlı kilo almıştım oğlumda ama sonra kilo alımım durmuştu çocuğumun gelişimi gayet iyiydi 👍

Nur5201 hayır tabı kı zorunda değilsiniz ama neden kullanmayasınız kı bunlar takvıye şuan bana verdıgı vıtamın cok mıde bulandırıcı ama bebegıme fayda olcak diyorum bı de cok iyi beslenen vitaminleri yedıgımden alcak bırı değilim bence kullanmalısın karar senin :)

Gzmmgzmm teşekkür ederim:) şu an sadece folik asit kullanıyorum bakalım ilerleyen zamanlarda doktor neler tavsiye edecek

Nur5201 d vitamini ve pregnom başladı bana artık inşallah sağlıkla alırsın kucagına

Nur5201 eğer bulantıların başlarsa zaten kilo vereceksin boşver takılma 😂😂 14.haftadan sesleniyorum 59kiloyla başladım gebeliğe 56 kiloyum

Nur5201 hayır folikasit dışında başka bir ilaç kullanmıyorum 3 haftada 3 kilo almışım şok oldum 2 çocuk annesiyim sürekli ayaktayımda anlamadım vallahi.