Nasıl gidiyor cinsiyetler öğrenildi mii
16 haftalık hamisleer
eminegizem 13. Haftadayım erkege benzetti iki bacagının arasında bı cıkıntı var ama belli de olmaz alısverıse baslama dedi ıkı gun sonra yıne kontrol var sizinki nasıllll
Gzmmgzmm kız bana da 12 iken erkek dediydi 16 da meğerse kızmış zaten tahminde bulunuyolar o zamanlar sadece sağlıcakla alalım kucağımıza kaçıncı bebeğiniz
eminegizem 16+3 cinsiyet erkek dedi doktor. Serklajlıyım biraz zor geçiyor. Öyle böyle geçicek artık. 😇
Hiranurunannesiii inşallah çok güzel bi gebeliğin olur canım dinleniyosundur bol bol zaten maşallah
eminegizem ay bılmıyorum benım de ıcımden sanki boyle bır kız sesi geliyor gibi 😂 hayırlısı neyse o olsun ilk bebegım benim 😍 sizin?
Gzmmgzmm sesine guveeen ben biliyodum hissediyodum çok farklıydı çünkü ilkinden, bi oğlum var 4 yaşında 🥰
eminegizem 15. Haftada doktorum kesin iki kız dedi🥹🥹🥹16+3 ama ikiz olma etkisiyle sanırım ben ağırlaşmaya başladım epey göbişim de çıktı. Hareket hissettiniz mi hiç?
Leyliya ay masallah sağlıcakla al canım kucağına hayır hiç hissetmedim sen
eminegizem Allah bagıslasın:)
Gzmmgzmm sağol kuzum
eminegizem amin inşallah vakitlerinde gelirler sağ salim kavuşuruz hepimiz ikizler 16-18 hafta gibi hissediyormuş minicik kıpırtılar hissediyorum yattığım zaman ama her zaman değil 🥹
eminegizem tam 12 haftada ikili tarama testim vardı doktor %60 kız dedi😀 cinsiyet partisinde yaptık bakalım nolucak😀
Mercimeeekk kız biz de yaptık güya 😂 yalan oldu o parti de
13.haftada fetal dna ile cinsiyeti öğrendik şimdi 16+3 bugün ilk hareketini hissettim çok garip ve güzeldiii🥹💖💖