eminegizem 13. Haftadayım erkege benzetti iki bacagının arasında bı cıkıntı var ama belli de olmaz alısverıse baslama dedi ıkı gun sonra yıne kontrol var sizinki nasıllll

Gzmmgzmm kız bana da 12 iken erkek dediydi 16 da meğerse kızmış zaten tahminde bulunuyolar o zamanlar sadece sağlıcakla alalım kucağımıza kaçıncı bebeğiniz

eminegizem ay bılmıyorum benım de ıcımden sanki boyle bır kız sesi geliyor gibi 😂 hayırlısı neyse o olsun ilk bebegım benim 😍 sizin?

Gzmmgzmm sesine guveeen ben biliyodum hissediyodum çok farklıydı çünkü ilkinden, bi oğlum var 4 yaşında 🥰

eminegizem 15. Haftada doktorum kesin iki kız dedi🥹🥹🥹16+3 ama ikiz olma etkisiyle sanırım ben ağırlaşmaya başladım epey göbişim de çıktı. Hareket hissettiniz mi hiç?

eminegizem amin inşallah vakitlerinde gelirler sağ salim kavuşuruz hepimiz ikizler 16-18 hafta gibi hissediyormuş minicik kıpırtılar hissediyorum yattığım zaman ama her zaman değil 🥹

13.haftada fetal dna ile cinsiyeti öğrendik şimdi 16+3 bugün ilk hareketini hissettim çok garip ve güzeldiii🥹💖💖