Gzmmgzmm eminegizem 13. Haftadayım erkege benzetti iki bacagının arasında bı cıkıntı var ama belli de olmaz alısverıse baslama dedi ıkı gun sonra yıne kontrol var sizinki nasıllll
Hiranurunannesiii eminegizem 16+3 cinsiyet erkek dedi doktor. Serklajlıyım biraz zor geçiyor. Öyle böyle geçicek artık. 😇
Leyliya eminegizem 15. Haftada doktorum kesin iki kız dedi🥹🥹🥹16+3 ama ikiz olma etkisiyle sanırım ben ağırlaşmaya başladım epey göbişim de çıktı. Hareket hissettiniz mi hiç?
Mercimeeekk eminegizem tam 12 haftada ikili tarama testim vardı doktor %60 kız dedi😀 cinsiyet partisinde yaptık bakalım nolucak😀
eminegizem Gzmmgzmm kız bana da 12 iken erkek dediydi 16 da meğerse kızmış zaten tahminde bulunuyolar o zamanlar sadece sağlıcakla alalım kucağımıza kaçıncı bebeğiniz
Gzmmgzmm eminegizem ay bılmıyorum benım de ıcımden sanki boyle bır kız sesi geliyor gibi 😂 hayırlısı neyse o olsun ilk bebegım benim 😍 sizin?
eminegizem Hiranurunannesiii inşallah çok güzel bi gebeliğin olur canım dinleniyosundur bol bol zaten maşallah
eminegizem Gzmmgzmm sesine guveeen ben biliyodum hissediyodum çok farklıydı çünkü ilkinden, bi oğlum var 4 yaşında 🥰
Leyliya eminegizem amin inşallah vakitlerinde gelirler sağ salim kavuşuruz hepimiz ikizler 16-18 hafta gibi hissediyormuş minicik kıpırtılar hissediyorum yattığım zaman ama her zaman değil 🥹
Bercisss 13.haftada fetal dna ile cinsiyeti öğrendik şimdi 16+3 bugün ilk hareketini hissettim çok garip ve güzeldiii🥹💖💖