Merhaba hamişler bu haftalarda olanlara sormak istediğim bişey var sırtımın sol tarafı ve göğsümün alt kısmı aşırı şekilde ağrıyor ve acıyor geçer diye bekledim ama bugün 5 . Günüm artık dayanamıyorum ağrısına sadece yatarken hissetmiyorum günlük hayatımı çok etkiliyor karnım da çok sertleşiyor bu durumda acile gitsem bişey yaparlar mı lütfen akıl verin
25+3 geçmeyen ağrı sancı
Babyycutee yemek yediğin sırada vs oluyor mu artıyor mu
emirtimr1 sürekli oluyor hemen yedikten sonra artı dahada çok fazlalaşıyor acaba bu şırt ağrısı ve göğüs arası bebekle ilgili midir
Babyycutee ilgilenirler mi acilde merak ediyorum ona göre gidicem artık göğsümün altı sızlıyor acıdan
Babyycutee üste kalsın
Babyycutee acill
Babyycutee merhaba canım. Aynı hafta aynısını yaşadım 2 kere. Doktoruma sordum yalancı doğum sancısı dedi. 20-30 saniye sürer geçer dedi. Rahim büyüdüğü için olurmuş. 5 dk da bire düşerse hemen gel dedi ya da sık sık olursa haber ver dedi. Doktoruna görün yine de sık olması iyi değil.
Bende çok yaşadığım 2 hafta o ağrı oldu ama bebek büyüdüğü için oluyormuş organlara baskı yaptığı için ben sıcak su torbasını ılık yaparak ağrımı hafifletiyordum
Babyycutee canım bebek değil seninle ilgili bence gidip bir karaciğer enzimlerime ve safra kesene baktırmanı tavsiye ederim ben aynı durumu yaşadım ve safra kesemde taşlar çıktı bu tür ağrılarda bekleme
emirtimr1 bu dediklerinize sağlık ocağında bakılıyor mu
Babyycutee yok hayatım sanmıyorum bir araştırma hastanesine gitmeni tavsiye ederim ben özele gittiğimde vs hiçbirşey anlaşılmamıştı. illa ki aynısını yaşarsın demiyorum ama hamilelikte fark edilmesi zor oluyor yinede önlemini almış ol🩵
emirtimr1 sağolun çok teşekkür ederim
Babyycutee rica ederim canım inşallah çıkmaz herhangi bir sorun ben ameliyat olmak zorunda kaldım safra kesem alındı umarım sadece bebeğin baskısıdır