Kızlar bir oğlum olacak ama isim konusunda kararsız kaldık. İki isim koyacağız. İlk isme karar verdik ama yanına isim bulmakta zorlanıyoruz. Fikirlerinize ihtiyacım var. Tek ricam isim Öz Türkçe olmalı 🤗🥰
Barlas Kutay
Barlas Kutalmış
Barlas Toygan
Barlas Ertuğ
Barlas Ertunç
İsim Önerisi 🏷️
Barlas Kutay💙
Anneadayiii ben pek uyduramadım iki isimleri birbirine zor söyleniyor açıkçası daha kısa bi isim rahat söylenir gibi
_Daydreamer_89 aynı fikirdeyim.İkinci isimler padişah isimleri gibi.Birbirine uyduramadım.Barlas gayet hoş bencede
neanladinyurdagull evet tek barlas güzel yada can barlas gibi kısa bi isimle birleşirse güzel 😌
Anneadayiii Ali barlas nasıl
Anneadayiii hepsi çok zorlama durmuş canım ya barlas ertuğ biraz daha iyi ama barlas sanki tek olsa daha mı güzel olur yine sen bilirsin🥰
Kesinlikle haklısınız gel görelim ki eşim iki isim olacak diye tutturdu 🤦 ve hiçbir isimle uyumlu yapamıyorum 😂😂😂
Balbebek012 canım eşimin takıntısı var isimler öz Türkçe olmak zorunda 💁
Anneadayiii o zaman sadece barlas diğerleri eklenince bir tuhaf oluyor ben öğretmenim bakın çok dalga geçiyor öğrenciler
- Düzenlendi
Anneadayiii
Barlas kendi başına ağır bı isim zaten yanına daha hafif isim koyarsanız önündeki ismide yumuşatir kulağa daha hoş gelir ayrıca o ismin ağırlığında kaybettirmez sizin yanına yakistirdiklarinizin hepsi de ayrı ağır isimler iki ağır isim yanyana hoş olmuyo
Misal ;
Barlas Ege
Barlas Aren
Asil Barlas gibi 💙bunlar yada bu tarz olabilir
Balbebek012 bunu eşime anlatamıyorum ilk oğlum da iki isimli ve iki ismi de çok ağır ama anlatamıyorum adama 🤷
BirAskMasali1323 Asil Barlas da çok güzel 💙 çok teşekkür ediyorum 🙏🥰
Anneadayiii
Rica ederim fikir olsun size 🥰