Anneadayiii Kızlar bir oğlum olacak ama isim konusunda kararsız kaldık. İki isim koyacağız. İlk isme karar verdik ama yanına isim bulmakta zorlanıyoruz. Fikirlerinize ihtiyacım var. Tek ricam isim Öz Türkçe olmalı 🤗🥰 Barlas Kutay Barlas Kutalmış Barlas Toygan Barlas Ertuğ Barlas Ertunç
_Daydreamer_89 Anneadayiii ben pek uyduramadım iki isimleri birbirine zor söyleniyor açıkçası daha kısa bi isim rahat söylenir gibi
umrumdadegil Anneadayiii hepsi çok zorlama durmuş canım ya barlas ertuğ biraz daha iyi ama barlas sanki tek olsa daha mı güzel olur yine sen bilirsin🥰
BirAskMasali1323 Anneadayiii Barlas kendi başına ağır bı isim zaten yanına daha hafif isim koyarsanız önündeki ismide yumuşatir kulağa daha hoş gelir ayrıca o ismin ağırlığında kaybettirmez sizin yanına yakistirdiklarinizin hepsi de ayrı ağır isimler iki ağır isim yanyana hoş olmuyo Misal ; Barlas Ege Barlas Aren Asil Barlas gibi 💙bunlar yada bu tarz olabilir
neanladinyurdagull _Daydreamer_89 aynı fikirdeyim.İkinci isimler padişah isimleri gibi.Birbirine uyduramadım.Barlas gayet hoş bencede
_Daydreamer_89 neanladinyurdagull evet tek barlas güzel yada can barlas gibi kısa bi isimle birleşirse güzel 😌
Anneadayiii Kesinlikle haklısınız gel görelim ki eşim iki isim olacak diye tutturdu 🤦 ve hiçbir isimle uyumlu yapamıyorum 😂😂😂
Balbebek012 Anneadayiii o zaman sadece barlas diğerleri eklenince bir tuhaf oluyor ben öğretmenim bakın çok dalga geçiyor öğrenciler
Anneadayiii Balbebek012 bunu eşime anlatamıyorum ilk oğlum da iki isimli ve iki ismi de çok ağır ama anlatamıyorum adama 🤷