• Doğum
  • Suda doğum yapan var mı?

Suda doğum yapanlar yazabilir mi? Fiyat ve hastane bilgisi deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Hk3423 ay benim de hayalim burda bekleyeyim belki tecrübeli birisi gelir 😍

Hk3423 ilk kızımda çok hayal ederdim ama taki bi kadın doğumcum dediki hayal ettiğin gibi romantik değil o pis suyun içinde kalıyorsun su soğuyor içinden neler çıkıyor hep o suyun içindesin bi düşününce mantıkli leş gibi su kan dışkı vb eh bide soğcak su arada ıslak gir çık yapamican ben duşa girmiştim bol bol ilk kızımda o çok iyi gelmişti tertemiz ılık su pilates topu eşim masaj yaptı felan o baya iyidi öyle suda doğum hevesimi kayb etmiştim… şimdi 2. Bekliyorum

Eceliza3434 allah sağlıkla kavuştursun 🤲🏼🤲🏼 doğru hiç o açıdan bakmamıştım ama suda doğum yapmanın da avantajları çok. Hastane araştırmıştım ama istanbulda bir kaç hastane adı gördüm. Onlar da yüksek ihtimal pahalıdır.

Hk3423 bende o açıdan hiç düşünmemiştim işte taki kadın doğumcum boşver hiç bulaşma diyene kadar… yarın kontrolüm var umarım doğum baslatırlar çok sıkıldım artık

Hk3423 şuan 37+1 ikinci gebeliğim umarım yarın doğum başlatır yarını iple çekiyorum

Suda doğum yapmadım ama doğumdan önce düşünmüştüm. En son epidurale karar verdim ama maalesef epidural benim açımdan iyi sonuçlanmadı 7 cmde aldım doğumu durdurdu. Su sancıyı rahatlatır diyorlar. Ama bence suya son anda girilmeli yani tamamen açılma oldu ıkınıp doğuracaksınız öyle. Öncesinde uzun süre suda kalırsam sıkılırım diyordum. Bir de türkiyede önce suda bekletip doğum anında çıkarıyorlar diye duymuştum o da mantıklı gelmedi. Kim ne nasıl yapıyor tam net bilgi alamadığım için vazgeçmiştim ben de.

Hk3423 olmadı bugün yine gol değil -.- ama haftaya salı fitille doğumu başlatcakmış nasıl olcaksa biraz panik oldum bu hafta kendiliğinden gelmezse pazartesi gecesi yatış gece fitil öğlende gelmiş olur dedi ama acaba nasıl olcak ya bi panik aldı beni

Hk3423 merhaba YouTube da gizem erbierin suda doğum videosunu izleyebilirsiniz çok güzel bir videoydu

Eceliza3434 Allah yardımcın olsun. Biliyorsundur belki ama yürüyüş sıcak duş buhara oturma cinsel ilişki tetikler doğumu. Bi arkadaşım tüm evi elimle silmiştim dedi 😂 bir saatte doğurmuş ya.