👆👆👆
Şimdi bir tahmin daha alabilir miyiz 🙏
Kimseler yok muuu
Kimse bugün foruma girmiyor mu artık tahminmi yapmıyorsunuz kızlar ya🥹
???
Kızlar nerelerdesiniz bekliyoruz🙏
Milemninbir kız bebek gibi canım
@Pamiramsi canım bakabilir misin 🙏
Milemninbir kız görüntüsü var canım
Pamiramsi teşekkür ederim canım erkeğe benzetti doktor ama biz hep kız hissediyoruz hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah 🙏
Milemninbir Kızda erkekte aynı ya Napcaksiniz cinsiyetii hepsi tatlı
Deletedmom_116 tabiki öyle ikisini de sevgi konusunda asla ayırmam rabbim yeterki sağlıklı sıhhatli versin ama bir oğlumuz var insan kızı da tatmak istiyor tabi her zaman olmayan isteniyor rabbim uygun görürse eğer kalbimizden geçen hep kızdı 🥰🙏
Milemninbir Tabi nasip Oğlum var bı kızım olsun isterim ne yalan söyleyeyim Nasip ama sağlıklı olsunlar da Gerisi nasip ya inşallah hepimizin kalbinden geçen olur ♥️
Deletedmom_116 inşallah canım Allah razı olsun rabbim seninde tül hamişlerinde gönlüne göre versin inşallah 🙏 🥰
Milemninbir hamile değilim 🥲🥲 oğlum 11 ay 6 günlük düşük yaptım iki ay evvel
Deletedmom_116 üzüldüm canım ama bizim bilmediğimiz bi güzelliği saklamıştır rabbim yaşadığında herkesin sınavı farklı maalesef rabbim sağlıklı sıhhatli tekrar nasip eder inşallah 🙏
Papatyamm63 inşallah canım teşekkür ederim yorumun için doktorumuz erkek dedi ama inşallah yanılır ☺️🥰
Milemninbir valla ben bacak arsinda bişi görmedim hani erkek bebekler hemen beli eder gönlünce olsun sağlıklı olsun
Papatyamm63 amin canım teşekkür ederim inşallah ya cümlemizin 🥰🙏