Milemninbir Pamiramsi teşekkür ederim canım erkeğe benzetti doktor ama biz hep kız hissediyoruz hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah 🙏
Milemninbir Keyfimin-kahyasi-misin tabiki öyle ikisini de sevgi konusunda asla ayırmam rabbim yeterki sağlıklı sıhhatli versin ama bir oğlumuz var insan kızı da tatmak istiyor tabi her zaman olmayan isteniyor rabbim uygun görürse eğer kalbimizden geçen hep kızdı 🥰🙏
Keyfimin-kahyasi-misin Milemninbir Tabi nasip Oğlum var bı kızım olsun isterim ne yalan söyleyeyim Nasip ama sağlıklı olsunlar da Gerisi nasip ya inşallah hepimizin kalbinden geçen olur ♥️
Milemninbir Keyfimin-kahyasi-misin inşallah canım Allah razı olsun rabbim seninde tül hamişlerinde gönlüne göre versin inşallah 🙏 🥰
Milemninbir Keyfimin-kahyasi-misin üzüldüm canım ama bizim bilmediğimiz bi güzelliği saklamıştır rabbim yaşadığında herkesin sınavı farklı maalesef rabbim sağlıklı sıhhatli tekrar nasip eder inşallah 🙏
Milemninbir Papatyamm63 inşallah canım teşekkür ederim yorumun için doktorumuz erkek dedi ama inşallah yanılır ☺️🥰
Papatyamm63 Milemninbir valla ben bacak arsinda bişi görmedim hani erkek bebekler hemen beli eder gönlünce olsun sağlıklı olsun