Yaren7869 Özele gidiyorum doğumumda orda olucak zaten çok az bi zamanım kaldı çokta memnunum Allah devlete düşürmesin kimseyi 🤲🏻
Tugcemu Kkaraduman_ ben özele gidiyorum ilk gebeliğim ve iğne fobim olduğu için nazımın geçeceğini düşündüğüm için gidiyorum gerekli mi çok da gerekli değil aslında
hamisbirannee Kkaraduman_ özele gidiyorum çok memnunum hastaneye ve doktora göre değişir o ama genellikle küçük sehirlerde devlet Hastanesi’nde de özel daha iyi ilgileniyor
Yasminnnnn Kkaraduman_ Riskli bir gebeliğim olduğu için hem özel hem devlet takipliyim ama şöyle soyliyim önemli olan özel yada devlet değil doktor çünkü ben ilk hamileligimde özele gittim sürekli ve doktorun hatası yuzunden bebeğimi kaybettim ayrıntılı USG de bebeğin suyu az dediler raporu doktora gösterdim yok yeterli suyu dedi ama megersem cok geç kalinmisti hiç bişey bilmemisti şuan daha çok devlete kontrole gidiyorum ozeldekilerden daha çok ilgileniyor
elif_akyuZ-1 Nurbeyzq bende özele gidiyorum doğum ücreti 40 bin dediler Balıkesir Edremit’te fiyat uçuk ama doktorum çok iyi
Annelik_yolunda Kkaraduman_ ikisinede gittim . Devlette çok iyi bir tanidiğim doktor var ilaçlarimi genelde ona yazdiriyorum . Detayli ultrason, ikili test veya ultrason muayenelerim için özele gittim gayette iyi ilgileniyorlar
Catcad Kkaraduman_ maddi imkanım olmadığı için devlete gidiyorum. Ama imkanım olsa tercihim özelden yana olurdu. Randevu bulmak, randevulu hastayken uzun uzun beklemek, doktorun ilgisizliği, bıkkın suratı çekilecek gibi değil.
Gull_144 Kkaraduman_ özele gittim başta sonradan devlete devletteki doktorumdan memnunum sorduğum sorulara cevap alıyorum en önemlisi de güler yüzlü ve ilgili
Rky123 iremd-1798 Eveeet bide bişey sorucam, 4+5 günlük hamileyim bu sabah kanamam oldu nedendir acaba 😕😕
iremd-1798 Rky123 çok yoğun bir kanamamı bazen tutunma yerleşme kanaması olarak geçer ama hamilelikte hele ki başlarda yerleşme kanaması da olabilir normal bir kanama da kabul edilmeyebilir. Doktora gidin lütfen kontrol altına alınması gerekebilir 😟 umarım kötü bir şey değildir
Lutfiye20 Kkaraduman_ devlette gidiyorum doğumu özelde yapmayı düşünüyorum devlette sıkıntı her açıdan